Demecs Gábor
V
Demecs Gábor
  • Személyi edzés

Végzettségeim:

  • Személyi-edző
  • Sportedző - kosárlabda
  • Testnevelő-edző

Amit vállalok:

  • Személyi edzés (képesség fejlesztés ”állóképesség, erő, hajlékonyság”), testsúlykontrol, testtartásjavítás, mozgástanítás
  • Táplálkozási felvilágosítás és tanácsadás
  • Testmozgás előtti állapotfelmérés
  • Edzéssel kapcsolatos konzultáció és tanácsadás

Magamról:

Sosem elégszem meg a minimummal. Hiszek abban, hogy mindenki képes elérni azt a célt, amit kitűz maga elé - csak akarat kell hozzá! Kiskoromban nagydarabnak számítottam, ami miatt gyakran csúfoltak. Ennek legyőzésében a sport segített, ami később a szenvedélyemmé vált. Gyerekkorom óta számos sportágban kipróbáltam magam: versenyszerűen judoztam, kosárlabdáztam és kézilabdáztam, majd az edzőtermi edzés is szerves része lett az életemnek. A sport megtanított, hogy nem létezik lehetetlen, megfelelő elszántsággal, alázattal és munkával bármilyen célt meg lehet valósítani. A sport szeretete szenvedélyből hivatásommá vált: személyi edzőként célom megmutatni az embereknek, hogy bármire képesek és segíteni megvalósítani álmaikat. Úgy gondolom, hogy a célok elérése csak megfelelő motiváció kérdése. Én ott leszek melletted, amikor a legnagyobb szükséged van rá és segítek átlendülni a holtponton, hogy a korábban lehetetlennek gondolt cél is valósággá váljon. Nem hiszek a mellébeszélésben, ha egy célt meghatározol, akkor segítek, hogy el is érd – kevesebbel nem érem be! Gyere, induljunk el együtt, nem fogod megbánni!

Amire büszke vagyok:

A legbüszkébb arra vagyok, hogy a nehézségek ellenére is mertem az álmaimnak élni és ezáltal megcáfoltam azokat, akik nem hittek bennem. Hiszek abban, hogy napról napra le kell győznünk magunkat a fejlődés érdekében. Ígérem, hogy a közös munka során Te is minden nap le fogod győzni magad és jobbá válsz az előző napi énednél.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Szeretném megszüntetni azt a tévhitet, hogy a személyi edzés arról szól, hogy minél nagyobbak legyünk és egész nap súlyokat emelgessünk, mellette pedig folyamatosan diétázzunk. Számomra a személyi edzés egy adott személy egészségi állapotának figyelembe vétele mellett végrehajtott képességfejlesztő program az adott cél érdekében. Számos területen tudom segíteni a vendégeimet, például az erőfejlesztés, szálkásítás, képességfejlesztés, és testtartásjavítás területén. Az emberi testet, mint egy kerek egészet szoktam fejleszteni annak érdekében, hogy ne csak az ideális fizikumot érjük el, de megkönnyítsem a hétköznapjaidat is. Specialitásomnak tekintem, hogy a ne csak a test fejlesztésével törődjek, hanem a lélekkel is. Elsődlegesnek tartom, hogy a vendégem a gyakorlatokat maximálisan helyesen hajtsa végre, illetve izomzata a legjobb állapotban legyen! Segíteni fogok, hogy minél jobban megismerd a tested és annak működését. Hagyom, hogy saját magad döbbenj rá, mekkora lehetőségek rejlenek benned! Ennek ellenőrzését folyamatos önvizsgálatokkal és tesztekkel fogom bemutatni Neked, hogy a megfelelő visszacsatolást megkaphasd magadról. Készen állok, hogy együtt elkezdjük, csak rajtad múlik, mikor kezdesz bele! Ne habozz jelentkezni! Aki nem mer, az nem nyer!

Elérhetőségek:

Mobil: 06-70/398-7521

Email: dgabi1899@gmail.com

Instagram: demecs_trainer_gabor