Fialkovics Anett
E
Fialkovics Anett
  • Személyi edzés

Magamról:

Fialkovics Anett vagyok, személyi edző.

A sport, a mozgás már 7 éves korom óta az életem szerves részét képezi. 10 évig versenyszerűen teniszeztem, majd az aerobic, a saját testsúlyos és a konditermi súlyzós edzések felé vettem az irányt, mely örök szerelemmé vált.

A sporttal eltöltött évek rengeteg mindenre megtanítottak, és tettek hozzá mind mentalitásban, mind személyiségjegyek tekintetében ahhoz, aki most vagyok. Szeretném átadni a sport által nyert tapasztalatokat, tudást a hozzám forduló, mozogni vágyó vendégeknek; valamint eloszlatni a tévhiteket a testmozgás és a táplálkozás témaköreiben.

Hogy mindezt megvalósíthassam, első lépésként elvégeztem az IFBB Academy Nemzetközi Szakedző-képzését (Certified Personal Fitness Trainer Course).

Folyamatosan képzem magam, hogy szakmailag a legjobbat tudjam nyújtani azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal, és a segítségemet kérik rövidebb-hosszabb távú céljaik megvalósításában.

Amiben a segítségedre lehetek:

  • személyre szabott, aktuális igényeknek megfelelő, folyamatosan változó edzéstervek
  • gyakorlatok helyes kivitelezése
  • otthonos mozgás a konditermek világában
  • aktív, egészségesebb életforma megvalósítása
  • motiváció

Mottóim:

„Minden edzés egy lehetőség, hogy közelebb kerülj a célodhoz; hozd ki belőle a maximumot!”

„Legyél erősebb a kifogásaidnál!”

„A siker nem egy véletlen. Kemény munka, kitartás, tanulás, áldozat – de leginkább az öröm meglelése abban, amit csinálsz.”

Gyere, és tapasztaljuk meg együtt az edzéssel nyert fejlődés örömét! J

Elérhetőségeim:

e-mail: fialkovicsanette@gmail.com

telefon: +36/20-422-8676