Godó Fanni
A
Godó Fanni
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • International Wellness Institute (IWI) – Fitness instruktor
  • International Wellness Institute (IWI) – személyi edző
  • Garasport – Stretch&Roll Workshop (SMR body roller specialist)
  • Oriolus Med – Kinesio Tape terapeuta
  • Weider - Életmód és Táplálkozás Tanácsadó
  • Oriolus Med - Köpöly terápia
  • BALANCE - Flossing
  • Almásy Mozgásakadémia - Pre- és Rehabilitációs edző

Magamról:

Rengeteg sportot kipróbálva, köztük röplabda, verseny 10 tánc, moderntánc, kézilabda, ha a jelentősebbeket említem csak, tapasztalatot szereztem a sport több területén is és ezeket befejezve döntöttem az edzői pálya mellet, hogy segítsek Nektek is megszeretni minél több mozgásformát. Jelenleg a futás az egyetlen, amit versenyszinten űzök.

Fontos a sport az életemben, és fontosnak tartom, hogy becsempésszem a mindennapjaidba, hiszen mindenkinek van egy feles órája 2-3-szor egy héten, amit magára és az egészségére fordíthat!

Amire büszke vagyok:

A mozgás mindig életem része volt, de büszke vagyok rá, hogy kisegített egy komolyabb betegségemből is, amelyből saját magam „húztam ki” és az akkor megszerzett tapasztalatokat, tudást szeretném átadni vendégeimnek is, akik így láthatják, hogy semmi sem lehetetlen, és senkinek sem kell beletörődnie abba, ha bármi elromlik az egészségünkkel kapcsolatban. Merj segítséget kérni, segítek!

Edzésemről, specialitásaimról:

Stretching, erőedzés, állóképesség fejlesztés, alakformálás, egészségmegőrzés, bármire van szükséged megpróbálom a maxiumot kihozni belőled, amelyhez 4 dolog kell:

Te-hozzáállásod-kitartásod-Én.

Próbálom folyamatosan bővíteni tudásom, hogy minél több területen segítsek vendégeimnek, Nektek.

Futás és állóképességi sportok kiegészítő edzéseit is fontosnak tartom, nem elhanyagolható, amely az erősítésről is szól, és szívesen segítek ezen a területen is, ha tanácsra van szükséged.

Célom, hogy a helyes mozgásminta megtanítása utána számodra megfelelő edzéstervet összeállítva, amelyet táplálkozási tanácsadással még tökéletesebbre fejlesztünk, feltöltődve menj haza az edzések után, nem tehernek érezve azt, hanem kikapcsolódásnak.

Mottóm:

„Ne állj meg amikor elfáradtál, állj meg, amikor végeztél!”

Beszélt nyelvek:

Magyar, Angol

Elérhetőségeim:

E-mail: godofanni@gmail.com

Telefon: +36 30 773 6340