Gökler Krisztina
C
Gökler Krisztina
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • IWI Személyi edző

  • IWI Fitness instruktor

  • IWI Sporttáplálkozási tanácsadó

  • Weider Életmód és táplálkozástanácsadó

Magamról:

Habár egészen gyerekkoromtól kezdve sportoltam, a sport szeretetével csak akkor találkoztam először, amikor 17 éves koromban beléptem az első edzőtermembe. Akkor már tudtam, hogy ez lesz az én utam, és hogy szeretném másoknak is átadni ezt az érzést. Szeretném megmutatni, hogy a rendszeres edzés által teljesen megváltozik az életminőségünk és a személyiségünk is egy sokkal pozitívabb irányba.

Néhány éven keresztül belekóstoltam a bikini fitness versenyek világába is, részt vettem több hazai, illetve nemzetközi versenyen. Habár rájöttem, hogy hosszútávon a versenysport nem feltétlenül egyeztethető össze az egészséges életmóddal, a versenyzésnek hála rengeteget tanultam az önfegyelemről, a kitartásról, az elhivatottságról, amelyekből úgy érzem, személyi edzéseim során is sokat profitálhatok majd.

Amire büszke vagyok:

Online jelenlétemnek köszönhetően rendszeresen kapok visszajelzéseket arról, hogy a hatásomra kezdtek el vagy szerettek meg sportolni, valamint emiatt váltottak egészséges táplálkozásra.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Célom, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget tudjak nyújtani, hogy a helyes mozgásminták megtanulása után közösen tudjunk haladni a kitűzött cél felé, legyen az alakformálás, erőnövelés, állóképességfejlesztés, vagy egészségmegőrzés.

Kiegészítő táplálkozási tanácsaim segítségével az egészséges életmód a vendégeim mindennapi életének részévé válhat.

Mottóm:

A fitness nem arról szól, hogy jobb legyél másoknál.. hanem arról, hogy jobb legyél, mint voltál.

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

Elérhetőség:

E-mail: krisztinagokler@gmail.com

Telefon: +36304137145