Halmos Vivien
E
Halmos Vivien
  • Személyi edzés

Végzettségeim:

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem : Sport-és rekreációszervezés Bsc

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem: Humánkineziológia Msc 

Thor Academy: FMT Level 1.

Magamról:

Célom, hogy a közös munkánk alatt a lehető legtöbbet tudjam kihozni belőled. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést az élet minden területén. Rendszeresen képzem magam.

Az életem szerves része a sport és az edzés. Ennek megfelelően tudatosan kezdtem el készülni az edzői karrieremre, melynek első lépcsőfoka a Testnevelési Egyetem volt.

Gimnáziumi éveim alatt ismerkedtem meg a Crossfit és kettlebell világával. Ebben a két sportágban versenyzőként is megméretettem magam.  Kettlebell Military Snatch bajnokságon első helyezést értem el.

Később ismerkedtem meg a funkcionális edzéssel, ez az edzésforma azóta is jelen van a mindennapjaimban, saját edzéseimet is ez alapján tervezem meg.

Edzéseimről:

Edzéseim főként a funkcionális edzés elemeire épülnek: a TRX-es és kettlebelles gyakorlatok mellett megtalálhatóak az erőemelő és saját testsúlyos gyakorlatok is. Mindannyiunk életében jelen vannak a modern élet kihívásai, ezért célom, hogy a vendégeim az alap mozgásminták elsajátítása után erősebbek, fittebbek és ellenállóbbak legyenek, ezáltal javuljon az életminőségük.

Véleményem szerint a mozgásnak örömmel kell eltöltenie, ezért edzéseimen fontosnak tartom az oldott hangulatot és jókedvet is, a rend és fegyelmezettség mellett.

Az előzetes konzultáció és állapotfelmérés után a saját igényeidnek és céljaidnak megfelelően alakítom ki az edzésprogramodat, melyet alapos tervezés előz meg.

Mottóm:

A teljesítőképességünk határa sokkal messzebb van annál, mint amit gondolunk magunkról.

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

Elérhetőség:

halmos.vivien98@gmail.com

06306098390