Hegedűs Tamás
C
Hegedűs Tamás
  • Személyi edzés
  • Kaatsu személyi edzés

 

Végzettségek:

– Személyi edző

– Életmód és Táplálkozási tanácsadó

– Rehabilitációs tréner

– KaaTsu szakértő

– Sporttáplálkozás és Teljesítményfokozás

– FMS - Functional Movement Systems Level 1

– PwrOn szakértő

– Hormonális táplálkozás

– Gyakorlati tanácsok Életmód- és táplálkozási tanácsadóknak

– Fitness-wellnes instruktor

 

Magamról:

A konditermi súlyzós edzéssel 16 éves korom óta kihagyás nélkül foglalkozom. Hatalmas motivációval tölt el, hogy a szenvedélyem a munkám is lehet egyben. Mindig arra törekszem, hogy a  lehető legrövidebb idő alatt és emellett a legnagyobb biztonságban segíthessek vendégeimnek elérni a kitűzött célokat. Ez engem is arra ösztönöz, hogy a tudásom folyamatosan bővítsem minden ehhez kapcsolódó területen  – legyen az edzés, táplálkozás, regeneráció vagy rehabilitáció. Igyekszem mindig az adott szakterület legjobbjaitól tanulni, hogy hiteles és naprakész információkkal tudjak szolgálni. A vendégeim számára nem csak abban az egy órában vagyok elérhető, amikor éppen az edzés tart.  A hét bármely napján fordulhatnak hozzám segítségül,  írhatnak nekem bármikor.

 

Amire büszke vagyok:

Minden vendégeim által elért szép eredményre: leadott kilók, felszedett izomtömeg, növekvő erőszint, javuló testtartás, vagy csökkenő derék,-izületi fájadalmak

 

Edzésemről, specialitásaimról:

Közös munkánk alatt elengedhetetlennek tartom az eredményességet, hogy mindenki a célja, álma felé tudjon haladni tudatosan, sérülésmentesen.  Mindenki számára a saját egészségi állapotának, céljának, és edzettségi szintjének megfelelő személyre szabott edzésprogramot állítok össze, és ezt segítem táplálkozási tanácsokkal – szükség szerint kész étrenddel. Edzéseimben súlyzós és gépi edzés mellett alkalmazok funkcionális gyakorlatot is, illetve külön hangsúlyt fektetek a törzserősítésre, tartáshibák javítására is. Az edzések mindig változatosak, nincs két ugyanolyan edzés. Motivációdat igyekszem fenntartani fejlődésed folyamatos nyomon követésével. Fontosnak tartom, hogy az edzések jó hangulatban teljenek el, és mind a 60 perc a fejlődésedet szolgálja. Nincsenek elvesztegetett edzések. Keress bátran!

 

Mottóm:

„Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

 

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

 

Elérhetőség:

E-mail: hegedus.tamastrainer@gmail.com

Telefonszám: +36 30 970 99 28