Kádár Odett
A
Kádár Odett
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek

  • International Wellness Institute (IWI) – Fitness instruktor
  • International Wellness Institute (IWI) – Személyi edző
  • Functional Movement Screen Level 1

Magamról:

Sosem volt a gyermekkorom része a sport, ezért maximálisan tudom milyen érzéseken mész most keresztül. Eredetileg az idegenforgalomban és a turizmusban tanultam és évekig ebben a szakmában dolgoztam.

Akkor miért is vagyok edző?

Mivel sosem éreztem a munkám során azt, hogy otthon vagyok és hazaérkeztem. Ahogy belekóstoltam a mozgás világába ez az érzés kezdett megváltozni. A vendéglátással kapcsolatos könyveket, lassan felváltották a sport/edzés témájú szakirodalmak. Elindultam életem első triatlon versenyén, és tudtam, hogy ez kell nekem!

Természetesen nehéz volt nekem is, ahogy mindenkinek, de többet adott, mint eddig bármi. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha mások is megismernék ezt az érzést.

Ha elgondolkoztál már azon edzés közben, hogy:  „Én ezt nem tudom megcsinálni” vagy „Nekem ez úgysem megy” illetve „Tényleg csak ennyit tudok?”, akkor szeretném megmutatni neked azt, hogy mennyi mindenre leszel képes azáltal, hogy sportolsz, és nálam megtanulod legyőzni magadat és a félelmeidet. Ezáltal a hétköznapokban is erősebb tudsz lenni és az akadályokat is bátrabban, ugrod át.

Számomra a mozgás egy teljes életmódváltást adott, mind testileg mind lelkileg pozitív irányba fejlődtem. Azt gondolom, saját magam vagyok a példa, hogy mindegy mikor kezded el, csak csináld és meglátod a változások boldogabbá tesznek.

Amire büszke vagyok:

Egyre többen fordulnak hozzám segítségért, életmódváltással kapcsolatban. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert a hobbim a hivatásom. Büszke vagyok arra, hogy minden, ami körülöttem, van azt egyedül építettem fel és ezt a szorgalmamnak, illetve a kitartásomnak köszönhetem.

Edzéseimről:

A legfontosabb, hogy megszerettessem az emberekkel a mozgást, és ne egy kötelező dolog legyen, amihez igazából semmi kedve. Segíteni szeretnék, hogy a vendégeim magabiztosabbak, vidámabbak, fittebbek legyenek és megmutassam, hogy a mozgás lehet öröm, kikapcsolódás és hogy a változásért nem is kell olyan sokat szenvedni, mint azt elsőre gondolnánk.

Edzéseimen az erő, – és állóképesség fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kap a koordináció és egyes képességek fejlesztése is. Továbbá funkcionális, saját testúlyos, gépi és szabad súlyos módszerekkel segítek neked a célod elérésében. Mindezt természetesen egy egyénre szabott edzéstervvel preventív körülmények között és egy szuper hangulattal ötvözve.

Mottóm:

A maraton lefutása bizonyíték arra, hogy a mindennapi ember is képes rendkívüli eredményekre.

Elérhetőség

+36 30 366 90 59

kadarodett1106@gmail.com