Karmó Szilvia
P
Karmó Szilvia
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Testépítő-Fitness Sportoktató
  • Életmód és Táplálkozási Tanácsadó
  • Pécsi Tudomány Egyetem TTK matematika-fizika tanár

Magamról:

Már kisgyermekként tudtam, hogy tanítani szeretnék, így lettem pedagógus. A mozgás nem volt az életem része, versenyszerűen nem sportoltam. Felnőttként fontossá vált számomra az egészséges életmód és a mozgás, így gyermekeim születése után a mindennapjaim részévé vált. Mindig szerettem a kihívásokat, így kezdtem el 40 évesen síelni.  Soha nem gondoltam, hogy egy síbaleset gyökeresen változtatja meg az életem és egy új életút kezdődik számomra. Immár 5 éve, hogy először súlyzós edzést végeztem és azóta az életem részévé, majd hivatásommá vált. Vallom, hogy tanulni, fejlődni soha nem késő és az új célok, álmok viszik előre az embert.

Amire büszke vagyok:

Büszkeséggel tölt el, hogy saját átalakulásommal példát mutattam a családomnak, gyermekeimnek és a körülöttem élőknek. Megmutattam, hogy ha mersz nagyot álmodni, akkor azt kitartással, hittel és teljes odaadással eléred. Számomra az egyik legfontosabb dolog a hitelesség és példamutatás. Táplálkozási tanácsadóként több embernek segítettem már az egészséges életmód elsajátításában és a felesleges kilók leadásában.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Az edzések során fontosnak tartom a helyes mozgásminta elsajátítását és a preventív módszerek figyelembe vételét. Az állapotfelmérés után az életkornak és edzettségi szintnek megfelelő edzésterv összeállítása az elsődleges szempontom. Célom, hogy a mozgás mellett a helyes táplálkozás alapjait is elsajátítsák vendégeim. Ha már megfogalmaztad a célodat, de az eléréséhez segítségre van szükséged keress bátran! Én már végig mentem az úton, téged is végig vezetlek rajta!

Mottó:

„ Ha van egy álmod megvalósíthatod, senki nem fog vissza. Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le!”

Beszélt nyelv: magyar

Elérhetőségeim:

email: gszilvi7070@gmail.com

Tel.:0620/2351700