Marinkó Ákos
A
Marinkó Ákos
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar – Rekreáció és egészségfejlesztés
  • International Wellness Institute – személyi edző
  • Functional Movement Screen – Level 1, 2
  • GFM level 1

Magamról:

A főiskola óta több mester kezei alatt tanulhattam és igazodhattam el, hogy mik is a számomra a legmegfelelőbb módszerek. Figyelmemet leginkább a funkcionális edzés ragadta meg. Megismerkedtem a TRX felfüggesztéses eszközzel, de igazán az olimpiai súlyemelésnek és a kettlebellnek lettem a rabja. Ennek ellenére folyamatosan kutatom, hogy melyek lehetnek a leghatékonyabb módszerek a különböző célok elérésére.

Amire büszke vagyok:

Az a legfontosabb számomra, hogy a munkám legyen minőségi, logikus, de egyben egyszerű könnyen nyomon követhető. Az önfejlesztésre sok időt szentelek, fontosnak tartom az újdonságok beépítését és megtanulását (képzések, szakkönyvek).

Edzéseimről,  specialításaimról:

Közös edzéseinken a rendszerességnek és a jó minőségű helyes mozgáskivitelezésnek kell állnia az első helyen. Hiszen fontos a stabil alap megteremtése, mert enélkül nem várható el biztonságos fejlődési folyamat. A legfontosabb, hogy megtaláljuk azt a számodra alkalmas formáját az edzésnek, amely mind passzol hozzád mozgásanyagában és mind intenzításában, - természetesen preventív módon. A legjobb dolog, hogy végig figyelemmel kísérhetem fejlődésedet. Ezáltal kiszűrhetőek lesznek a rossz mozgásminták és ezzel egyidőben rögzül a helyes pontos végrehajtás. Szeretném számodra időt és türelmet nem kímélve átadni a változás kezdetének útját és szeretetét.

Mottó:

"Aki mer, az nyer.”

Beszélt nyelvek:

Magyar, angol

Elérhetőségeim:

e-mail: marinko.akos92@gmail.com

telefonszám: +3630/ 418 83 51