Mészáros Réka
C
Mészáros Réka
  • Személyi edzés
  • Kaatsu személyi edzés

Végzettségeim:

  • Csoportos Fitness Instruktor (IWI)

  • Fitness Instruktor (IWI)

  • Személyi edző (IWI)

  • FMS - Functional Movement System Level I. (Funkcionális mozgásminta szűrés)

Magamról:

Hogy miért választottam az edzői hivatást? Évek óta az edzés volt az ami kikapcsolt, amit egész nap vártam, amitól felpörögtem, vagy éppen elfáradtam. Lehetett jó vagy rossz napom, nem számított, mert egy jó kis testmozgás után egyből másképp láttam a világot. Így futott át rajtam a gondolat, hogy mennyire jó lenne, ha a továbbiakban is sporttal foglalkozhatnék. Azzal amit tényleg a legjobban szeretek. Segíthetnék embereknek, akik olyanok mint én voltam, azért jönnek le egy edzőterembe, hogy kiszakadjanak valahonnan. Tegyenek valamit önmagukért, jobbak legyenek nap mint nap.

Amire büszke vagyok:

A legbüszkébb a vendégeimre vagyok és amit együtt elértünk. Boldoggá tesz, hogy hozzá segítettem őket a céljaik eléréséhez. „Imádom, hogy így megszeretetted velem a mozgást!” – egyik kedves vendégemtől kaptam ezt az üzenetet, egy közös edzés után… Na erre vagyok a legbüszkébb! J

Edzésemről, specialitásaimról:

Az emberi testre egy egészként tekintek, az edzéseimen szeretek minden izomcsoportot megdolgoztatni. A változatos gyakorlatok híve vagyok, általában egy órában több eszközt is bevonunk majd a munkába. Minden vendégemnek személyre szabottan, az igényei szerint alakítom ki a számára legmegfelelőbb edzéstervet.

Mottó:

"Az edzés a legfontosabb eszközt adja a kezünkbe, ami segít helytállni életünk viharai során: a kitartást!"

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

Elérhetőségeim:

E-mail: meszyereka@gmail.com

Telefon: +36309821240