Nagy Viktória
C
Nagy Viktória
  • Személyi edzés
Végzettségeim:
• Pécsi Tudományegyetem – HR szakirány
• Eszterházy Károly Egyetem – Közgazdász
• IWI Fitness Instructor (EQF Level 3)
• IWI Személyi edző/Personal Trainer (EQF Level 4)
• IWI Korrektív tréner


Magamról:
Gyerekkorom óta sport és mozgás imádó vagyok. Többféle sportot űztem: torna, karate, atlétika és versenyszerűen kézilabdáztam (8 évig). Az egyetemi éveim elején csöppentem a fitness világába. A futás és kardio mozgások mellett az aerobic (nagyon intenzív csoportos órák) volt az első szerelem, amit a kangoo, a spinning követett.
Életem következő állomásához érkezve egy tündéri kisfiú édesanyja lettem, ami átmenetileg kissé háttérbe szorította a sportot, de amint a körülmények engedték újra visszatért a korábbi lendület és rendszeresség. Ekkor ismerkedtem meg a TRX, core, cross, funkcionális, súlyzós típusú edzésekkel, s ezek biztosították számomra a napi mozgást, endorfint, multis munka környezet és család melletti feltöltődést, stressz levezetést, egészséget és harmóniát testben-lélekben.
Az edzés nem csak a testet változtatja meg, hanem a gondolkodást, hozzáállást és a közérzetet is. Velem is így volt. Egy nap, munka után az edzőteremben hasított belém, hogy hivatásszerűen szeretnék a sporttal foglalkozni, másokkal is megismertetni, megszerettetni a rendszeresen végzett mozgást és egészségtudatos életmódot. Változtam, váltottam, szenvedéllyel képeztem (máig is) magam és ugrottam fejest az új, személyi edzői karrierembe.
Nagy szeretettel várlak, ha Te is váltani, változtatni szeretnél! Szívesen támogatlak célod elérésében a fejlődés útján. Lehet a célod: formásodás, fogyás, izomtömeg növelés, szív-érrendszered karbantartása vagy tartáshibákból, sérülésekből eredő probléma, fájdalom megszüntetése, megelőzése. Ülő-vagy fizikai munkát végzel, fodrász vagy műkörmös vagy, esetleg bolti eladó, festő-mázoló – állandósult mozdulatok, féloldalas terhelés, monitor/telefon bámulása egész nap? Hidd el szükséged van a mozgásra és a tested meghálálja a törődést. Keress bátran (táplálkozási tanácsokért is)! A motivációról és jó hangulatról én gondoskodom, a kitartás rajtad áll, de együtt könnyebb!


Edzéseimről:
Funkcionális mozgás elemek, saját testsúlyos, szabad - és lapsúlyos (gépi) gyakorlatok ötvözése személyre szabottan és változatosan (TRX, gumiszalag, fitball, kettlebell ...) az állóképesség, erő, egyensúly - koordináció fejlesztés és egyéb célok figyelembevételével. Prevenció mindenekelőtt!

Mottóm: …Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokások összessége! Azzá válsz, amit rendszeresen teszel… (Arisztotelész)

Elérhetőségem:
e-mail: nviktoria00@gmail.com
telefon: +36 30 439 81 00