Pálffy Ágnes
Ny
Pálffy Ágnes
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségeim:

  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Fitness Instruktor
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Személyi edző
  • Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában (workshop)

Magamról:

Mondhatni mindig is az életem része volt a mozgás – ezt főként az édesanyámnak köszönhetem, viszont tudatosabban hét évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni a testedzéssel. Ezen idő alatt kipróbáltam több mozgásformát is, és így találtam rá a számomra legkedvesebbre; a funkcionális edzésre, amelyet mostmár izomhipertrófia és erőfejlesztés céllal építek fel.

Én teljesen tudok azonosulni a régi latin közmondással, miszerint „Ép testben ép lélek.” Tehát igenis fontos a mozgás beépítése a mindennapjainkba, hogy egyfajta testi-lelki jólétet teremtsünk, s mint ilyen az élet többi területén is hatékonyabban, magabiztosabban funkcionálhassunk.

 

Amire büszke vagyok:

Azt mondhatom, hogy büszkeséggel tölt el az, amikor néhány hetes együttműködés után vendégeim arról számolnak be, hogy megszűnt a derékfájásuk, vagy a felső háti szakaszon jelentkező kellemetlen érzés, így már nem feltétlenül szükséges igénybe venniük masszázsterapeutát is. De ugyanilyen örömmel tölt el az, amikor arról nyilatkoznak, hogy könnyebben szállnak be és ki a fürdőkádba/fürdőkádból, tudatosabbak a testüket illetően, például lépcsőzés során már érzik, hogy ott van valamilyen „kis” izom, ami mintha bekapcsolna (farizom). De talán ami a legszívmelengetőbb számomra, amikor őszintén azt mondják, hogy ugyan nem nagy kedvvel indultak el edzeni, de büszkék magukra, és hogy mindig feltöltődve, energikusabban távoznak, mint ahogy érkeztek, legyen szó akár egy késő esti edzésről is.

 

Edzéseimről:

A konzultációt, illetve az állapotfelmérést követően készítem el a személyre szabott edzéstervet, így kezdve el a közös munkánkat. Edzéseim során kimondottan fontosnak tartom a preventív szemléletmódot, ezért úgy a mobilitás fejlesztésére, megőrzésére, mint a tartóizmok, törzsizmok megerősítésére nagy hangsúlyt fektetek.

Emellett fontosnak tartom azt is, hogy vendégeimnek is átadjam azt az érzést, hogy a mozgás az nem egyenlő az önsanyargatással, hanem egy örömteli eseményként is megélhető. Sőt, amelyet azért célszerű rutinná alakítani, mert így jóval kiegyensúlyozottabban, boldogabban, fájdalommentesen élhetjük meg mindennapjainkat, és a magunkkal való viszonyunkon is rengeteget javíthat.

 

Sok szeretettel várlak az edzéseimen!

 

Mottóm:

“A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.” Ron Fletcher

 

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

 

Elérhetőségeim:

E-mail cím: palffy.agnes95@gmail.com

Tel. szám: +36 30 157 5487