Pocsai Réka
P
Pocsai Réka
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Testépítés és fitnesz sportoktató

Magamról:

Fitnesz bikini versenyzőként lettem a konditermi edzés híve, és váltam edzővé, versenyfelkészítővé. 2016 óta pedig egy német táplálék-kiegészítő cég szponzorált versenyzője vagyok nemzetközi eredményekkel.

Amire büszke vagyok:

Büszke vagyok arra, hogy edzőként közelebb tudom hozni az emberekhez a fitnesz életmódot, az egészséges, átgondolt étrendet. Megszerettethetem az emberekkel azt, hogy ebben a sportban nincsenek határok: minden nap lehetsz jobb a tegnapi önmagadnál, csak a kitartásodra, lelkesedésre van szükséged, és ezzel az alakodon kívül a személyiséged is fejlődhet a konditeremben!

Edzéseimről, specialitásaimról:

A versenyzés során megtapasztaltam a sportágat a végletekig. Végigcsináltam a legkeményebb edzéseket, a legszigorúbb diétákat, izomtömeg-növelő terveket és a szponzorom révén megtanultam, hogyan fokozhatjuk az eredményeket a mai táplálék-kiegészítőkkel. Ezekkel a személyes tapasztalataimmal, és a sportág iránti szeretettel tudlak segíteni és motiválni, ha fogyásra, izomépítésre, fitt formára vagy színpadra lépésre vágysz.

Mottóm:

"Rossz idő nem létezik, csak gyenge akarat."

Beszélt nyelv:

angol

Elérhetőségeim:

E-mail: rekapocsai@gmail.com

Telefon: +36 30 705 47 13