Rákóczi Márton
C
Rákóczi Márton
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Fitness Company - Sportedző (testépítés-fitnesz)
  • ELTE PPK – Sportszervező
  • FMS - Functional Movement Systems Level 1
  • FMS - Functional Movement Systems Level 2
Magamról:

A rendszeres testmozgás mindig is szerves részét képezte életemnek. Számos alkalommal váltottam sportágat de a konditermi edzések mindig maradtak hisz ez a mozgásforma egy átfogó alapot képez.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Edzéseim alatt próbálom a lehető leghatásosabb módon átadni a vendégeimnek azt a tudást, amit az évek alatt megszereztem, ezáltal segíteni őket kitűzött céljaik elérésében. Úgy gondolom minden ember más és más ezért különböző utat is kell bejárniuk ezeknek a céloknak eléréséhez. Ennek az útnak a kivitelezésében és végrehajtásában szeretnék segíteni, mind edzések mind táplálkozás és életmód terén.  Mégis a legdöntőbb tényező közös minden embernél: az egyénnek, a saját maga által belefektetett munkája.  Mint edző ennek az energiának, maximumnak a kihozatalában vállalok szerepet.

A jó hangulat, kommunikáció ugyancsak kulcsfontosságú edzéseimnél hisz ezek mellett sokkal eredményesebb munkát tudunk végezni.

Legyen bármi a célod – fogyás, izmosodás, erő, avagy állóképességnövelés – várlak szeretettel. Együtt többre vagyunk képesek!

Mottóm:

“… ha keményen dolgozol és kedves vagy másokkal, elképesztő dolgok fognak történni.” (Conan O’Brien)

Beszélt nyelvek:

angol

Elérhetőségek:

E-mail: rakomarto@gmail.com

Telefon: +36 30 410 51 11