Reizer Tamás
Ny
Reizer Tamás
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Level 3 Diploma Fitness Instruktor és Személyi edző
  • Level 2 Diploma Fitness Instruktor és Értékesítési és Üzleti Képességek
  • Level 2 Kettlebell Instruktor
  • Level 2 Circuit (köredzés) Instruktor

Magamról:

A sport végigkíséri mindennapjaimat egészen kisgyermek korom óta, ugyanis három éves voltam, amikor úszni kezdtem. Majd pár évre rá jött a foci, és az iskolai atlétikai futóversenyeken való részvétel. Mindemellett síelni is rendszeresen jártam.  11 éves koromban rátaláltam a számomra tökéletes sportra, a triatlonra, amit 10 évig versenyszerűen űztem. A triatlon után jött a kondi terem, és különböző edzésformák iránti érdeklődésem. Innen pattant ki az ötlet, hogy személyi edzővé válljak, és az legyen a hivatásom, amit élvezek és szeretek csinálni. Az edzői tevékenység  mellet vissza tértem a triatlon sportághoz.

Amire büszke vagyok:

Triatlon sportágban elért sikereimre, ahol többszörös diák olimpiai bajnok, korosztályos, országos bajnok, Heraklész válogatott, és Magyar válogatott voltam egyéniben, és csapatban. Korosztályos válogatottként Európa-bajnoki 10. helyezett lettem.

Büszke vagyok még vendégeim sikereire, amit kemény munkával elszántsággal, és kitartással értek el.

Edzéseimről:

Az állapot felméréseket követően összeállítok egy személyre szabott edzéstervet a Te fizikai állapotodra, és a kitűzött céljaidra összpontosítva. Legyen az: kezdő, közép, haladó, életmódváltás, fogyás, izomtömeg növelés, erő-állóképesség fejlesztés, feszes-formás külalak elérése.

Különböző edzés formákat, gyakorlatokat alkalmazok az edzéstervekben, mint például : TRX, kettlebell, szabadsúlyos gyakorlatok, rögzített súlyos gyakorlatok, saját testsúlyos gyakorlatok, köredzés, magas intenzitású edzések, bosu, power band, és mindemellett nagyon hasznosnak tartom a nyújtás beiktatását az edzésekbe.

Mottóm:

’’ Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Elérhetőségeim:

tamastraining@gmail.com

+36304717163