Rigó Detti
C
Rigó Detti
  • Személyi edzés
  • Zsírégető

Végzettségek:

  • Personal Trainer/Személyi Edző (IWI)

  • Csoportos Fitness Instruktor (IWI)

  • Kangoo Trainer

  • FMS- Functional Movement System

Magamról:

A mozgás és a sport nem mindig volt az  életem része, azonban elhatároztam, hogy ezen: VÁLTOZTATNI FOGOK! Először megismerkedtem a csoportos órák hangulatával és több óratípussal is! Beleszerettem ebbe a Világba, illetve abba amit adott/ad nekem! Nem csak külsőleg, de belül is éreztem a változást. Magabiztosabb lettem, nyitottabb, életvidámabb, céltudatosabb, kitartóbb és lett egy rendszer az életemben! A sok impulzus hatására, eldöntöttem, hogy én is edző leszek és segíteni fogok másoknak! Ezután sikeres vizsgát tettem Csoportos Instruktorként, Kangoo edzőként, illetve Gyerek kangoo edzőként. Azért, hogy még több tudást kapjak és ezáltal még többet tudjak átadni Nektek elvégeztem egy Személyi edző képzést is az IWI keretein belül, így sokkal átfogóbban és fókuszáltabban tudok odafigyelni minden vendégemre és segíteni céljai elérésében!

Edzéseimről:

Előnyben részesítem a saját testsúlyos és az egész testet átmozgató edzéseket. Közös edzéseinket azonban a TE célodnak és igényeidnek megfelelően fogom felépíteni, valamint megtervezni, különös figyelmet fordítva arra, hogy minél preventívebb/sérülésmentesebb legyen. Első találkozásunk alkalmával egy kötetlen konzultációra számíthatsz, melyet egy állapotfelmérés és egy  tartáselemzés követ. Személyre szabott edzéseiden motiválni és bíztatni foglak, hogy a legnehezebb pillanatokban is könnyen át tudj majd lendülni és ne add fel! Nem csak edződ, de csapattársad is leszek mindvégig! Bennnem maximálisan megbízhatsz majd!

Amire büszke vagyok:

Már több éve a Life1 hálózatnál dolgozom és ez idő alatt rengeteg emberrel ismerkedtem meg, valamint sok vendéget mozgattam meg az óráimon, amiért nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy bizalmat fektettetek belém. Fantasztikus érzés, hogy ennyien szeretitek az óráim és még fantasztikusabb, hogy ezentúl még jobban és részletesebben tudok veletek foglalkozni, illetve még nagyobb odafigyeléssel!

Mottóm:

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy!

Elérhetőségeim:

E-mail: rigodetti@gmail.com

Telefon: +36 20 54 19 567

Órák a közeljövőben

Kedd
10:00
C
Rigó Detti
Zsírégető
Csütörtök
10:00
C
Rigó Detti
Zsírégető

Klubot választok