Schneider Armand
E
Schneider Armand
  • Személyi edzés

Végzettségeim:

  • Személyi edző (IWI)
  • Fitness instruktor (IWI)
  • NASM Performance enhancement specialist /erőnléti tréner
  • SFG I. Strongfirst kettlebell instruktor
  • KAATSU specialista

Magamról:

Több mint 15 éves sportmúlttal rendelkezek. Versenyszerűen 11 évet kyokushin karatéztam, amelyben eljutottam a válogatott szintig és a fekete övig.

Fontos állomása volt az életemnek, amikor 10 éve megismerkedtem a kettlebellel. Először csak az erőnlétem fejlesztésére használtam ezt a hatékony eszközt, de sokkal több lett számomra, egy teljesen új látásmódot adott. Ezt követően már ösztönösen figyeltem, arra, hogy sokkal jobban megismerjem milyen hatása van az edzésnek az emberi szervezetre.

Lehetőséget kaptam, hogy csoportokat oktassak és átadjam nekik azokat a tapasztalatokat, amiket megszereztem az évek alatt.

Folyamatosan törekszem új eszközök és módszerek megismerésére, amit beépíthetek az edzésrendszerembe.

Természetesen ma már sokkal összetettebben gondolkodok, így az edzéseimben rendszeresen használok saját testsúlyos gyakorlatokat, trx-et és súlyzókat is.  Mindig keresem mi a leghatékonyabb a céljaim elérése érdekében, amihez próbálok eredményes terveket és tudományos kutatásokat használni. A sporttudományok minél mélyebb megismerésére érdekében idén a Testnevelési Egyetemen fogok továbbtanulni.

 

Amire büszke vagyok:

Saját magamnak kialakítottam egy olyan irányvonalat, amivel sikeresen tudok fejlődni, amellett büszkeséggel tölt el, ha másoknak ezt át tudom adni, és tudok segíteni a céljaik elérésében. Nincs annál nagyobb siker számomra, mint amikor a vágyott alakját valaki megszerzi vagy teljesülnek azok a céljai, amiért elkezdett sportolni. Sok emberrel sikerült már a mozgást megszerettetnem és ezáltál elértek olyan eredményeket, amikről ők se gondolták, hogy képesek rá, és a kezdeti kényszerérzést felváltotta az öröm és a belső motiváltság.

 

Edzéseimről:

Segítek a leghasznosabb információkkal és személyre szabott edzéstervvel elérni a céljaidat. Az edzéstervet az éppen aktuális fittségi szintedhez és képességeidhez igazítom. Figyelmet fordítok az alapvető mozgásminták és a szükséges mobilitás fejlesztésére, hogy minél hatékonyabb és biztonságosabb edzéseket végezhess.

A kitűzött célod elérése érdekében kiválasztom a megfelelő eszközöket és módszereket, amik ideálisak számodra, és ezek használatát is meg fogom tanítani.

Mindig az aktuális fizikai állapotodnak megfelelő terhelést fogom a részedre kiválasztani, amit a szinteden meg tudsz csinálni, és az intenzitás fokozását is ennek a figyelembe vételével fogom kialakítani.

Nálam mindig tudni fogod, mit miért csinálunk. Nem utolsósorban az edzéseim során garantálom a megfelelő motivációt és a kiváló hangulatot azért, hogy minden támogasson abban, hogy elérd azt, amit szeretnél.

 

Mottóm:

“Minden út az első lépéssel kezdődik”

 

Beszélt nyelvek:

Magyar, Angol

 

Elérhetőség:

E-mail: armand.schneider92@gmail.com

Telefonszám: +36 30 832 50 47