Sólyom Norbert
P
Sólyom Norbert
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Testépítés és fitness/ táplálkozási tanácsadás

Magamról:

Sport múltam szerződött középtáv futással kezdődött,  többszöri dobogós helyezéssel, magyarországi sportszövetség kitüntetésekkel. Később több sportot is kipróbáltam, de végül a testépítés lett amiben kihívást és új lehetőséget láttam. Azóta is - 15 éve - hobbimmá, majd hivatásommá vált.Edzéseimről:Az edzés akkor eredményes, ha a vendég megkapja a megfelelő motivációt, segítséget az általa kitűzött cél/célok eléréséhez.Mindezt egy teljes körű állapot felmérés előzi meg; kondíció, testtartás, sérülések felmérése, javítása, valamint egészséges életmód.Egy elégedett vendég számomra is siker és motiváció.

Amire büszke vagyok:

Középtáv futás, többszöri dobogós helyezés, magyarországi sportszövetség kitüntetésekkel.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Az edzés akkor eredményes, ha a vendég megkapja a megfelelő motivaciót, segítséget az általa kitűzött cél/célok eléréséhez.Mindezt egy teljes körű állapot felmérés előzi meg; kondíció, testtartás, sérülések felmérése, javítása, valamint egészséges életmód.Egy elégedett vendég számomra is siker és motiváció. Ha úgy érzed több van benned, ki szeretnéd hozni magadból a maximumot, vagy csak kikapcsolódnál keress bizalommal.

Mottóm:

„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változásra”

Beszélt nyelvek:

Magyar, Holland

Elérhetőségeim:

Email:Hamu.norbert@gmail.com

Telefon: +36 30 605 12 15