Szekeres Zsolt
A
Szekeres Zsolt
  • Személyi edzés

Végzettségek:

- Sportszervező, menedzser

- Testnevelési  Egyetem – Testnevelő-edző

- IWI – Személyi edző

- Functional Movement Screen-Level 1

- Poweron Szakértő

- Certified Functional Strength Coach- Level 1

- Feövenyessy Medical Fitness Akadémia- Gerinctréner

- Feövenyessy Medical Fitness Akadémia- SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban

Magamról:

A Testnevelési Egyetemen végeztem,Testnevelő tanár- Szakedző szakon.
18 évet töltöttem el az élsportban és közben a válogatott tagja is voltam. Életem ezen időszaka tanított meg igazán az alázatra, kitartásra, szorgalomra de, ami a legfontosabb a sport szeretetére.
A személyi edzést én hivatásomnak tekintem, mert szerintem az egyik legszebb folyamat, ahogyan a vendégeimet végig vezetem az útjukon a célukig. Miközben az egészségük és az életminőségük is egyaránt javul.
Továbbá fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődésemet és az eddigi ismereteim frissítését, hogy mindig a lehető legjobbat nyújthassam a vendégeimnek.

Amire büszke vagyok:

A vendégeim eredményeire. Arra, hogy mindannyian szeretettel, egészségesen, és jókedvvel sportolnak. A jól felépített, átgondolt, következetes és fegyelmezett edzésprogramjaimra, amiket jó hangulatú órákba csomagolva osztok meg velük. Ők ennek hatására megszeretik a sportot, a mindennapjaik részévé teszik és megfelelő ütemben, biztonságosan érik el a céljaikat.

Edzéseimről, specialitásaimról:

A vendégeimmel közösen a konzultáció alkalmával, a sport múltjukat és az aktuális életvitelüket figyelembe véve célokat tűzünk ki. Aztán egy átfogó állapotfelmérést követően, a megfelelő mobilitási alapot megteremtve, ráépítjük az alapvető mozgásmintákat, majd az erőnléti és állóképességet. Az edzésekbe bele csempészem a megfelelő korrekciókat is.
Illetve fontosnak tartom a lehető legbiztonságosabb fejlődést és a jó hangulatot a folyamat egészében.

Mottóm:

„Ép testben, ép lélek”

Elérhetőségek:

Email cím: szekeres93@gmail.com

Telefonszám: 0670/219-90-99