Tamási Viktor
P
Tamási Viktor
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • PTE-ETK Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés BSc
  • PTE-TTK Rekreáció MSc szak - Sportrekreáció-Sportturizmus szakirány

Magamról:

Gyerekkorom óta lételemem a mozgás, ezért mindig is sportoltam és több sportágban is kipróbáltam magam, többek között, labdarúgásban, küzdősportokban és testépítésben is. A rendszeres testedzés tizenéves koromban még csak hobbim volt, majd életformám lett és későbbiekben a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatban végeztem egyetemi tanulmányaim. Az edzés, az egészséges táplálkozás és fitt életmód ma már hivatásom, amit igyekszem mások számára is elérhetővé tenni.

Amire büszke vagyok:

Örömmel tölt el, hogy a megszerzett tanulmányaim és tapasztalataim révén már sokaknak tudtam segíteni életmódváltásban, edzés és táplálkozás terén is, nemtől, kortól, edzettségi szinttől és egészségi állapottól függetlenül és ezáltal fizikálisan és lelkileg is kiegyensúlyozottabbak és magabiztosabbak lettek.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Személyi edzés - Személyre szabott edzés, amelyet az adott személyhez, annak egészségi- és fizikai állapotához és célkitűzéséhez igazítok.

Funkcionális köredzés - Az egész testet átmozgató saját testsúlyos gyakorlatok különböző sporteszközökkel kiegészítve, melynek során az erő, állóképesség, hajlékonyság, koordináció és az izomcsoportok egységesen összhangban fejlődnek.

Mottóm:

„Edzett testben edzett lélek!”

Beszélt nyelvek:

Angol, Magyar

Elérhetőségeim:

E-mail: tamasi.viktor@gmail.com

Telefon: +36 30 498 54 06