Tornyosi Krisztián
C
Tornyosi Krisztián
  • Személyi edzés

Végzettségek

  • International Wellness Institute (IWI) - Személyi edző
  • International Wellness Institute (IWI) - Fitness Instruktor
  • FMS - Functional Movement Systems Level 1

Magamról

Ha arra vagytok kíváncsiak, mikor ismerkedtem meg a mozgással, akkor egészen kissrác koromig kell visszamenni, amikor szüleim sorra írattak be a különböző edzőtáborokba.  A hegyikerékpártól az úszáson át a Taekwondo-ig volt itt minden; utóbbi esetében egy nemzetközi kupán sikerült is egészen a harmadik helyig “elverekednem” magam. Gyerekként persze értelemszerűen bármiféle fittségi cél nélkül, szimplán belecsöppentem ebbe, egy dolgot viszont már akkor is megtanultam: a sport összehozza az embereket.

Jelenleg véget nem érő tanulásban vagyok saját határaimmal kapcsolatban. A kondicionáló edzéseken túl nagy szerelmem még a street workout és a bouldering (sziklamászás) is, illetve egy-egy jellemet is építő akadályfutásnak se sűrűn tudok nemet mondani. A változatosságban hiszek és abban, hogy sok csoda csak a komfortzónán kívül tud megszületni.

Amire büszke vagyok

Egy tudást birtokolni és megfelelően kezelni nem könnyű feladat. Büszke vagyok arra, hogy eddigi munkáim során sikerült kialakítanom egyfajta coach szemléletet; közös edzéseink során nem az lesz a fontos, hogy azt csináld, amit én mondok, szeretném, ha együtt alakítanánk azt az utat, mely kitűzött célodhoz elvezet. Mentorodként bennem maximálisan megbízhatsz és határtalan optimizmusommal, jókedvű edzéseimmel a lesúlyosabb gondjaid is leperegnek válladról.

Edzéseimről, specialitásaimról

Hiszek abban, hogy eredményeket stabil alapok nélkül nem lehet elérni, ezért közös munkánkat a kötetlen konzultáció után egy állapotfelméréssel és egy tartáselemzéssel kezdjük. Legelső edzéstervedet ezen első alkalmak értékelése után készítem el neked; összeszedjük az erősítendő lehetőségeket és azokat, amelyekre építkezhetünk, bármilyen alakformálási céllal is jössz hozzám.

Ha szimpatikusak számodra a fenti gondolatok, és eltűnődtél azon, hogy engem válassz céljaid elérésének megsegítésében, akkor már van is egy házi feladatom számodra: “hozz el” magaddal első beszélgetésünkre pár olyan élményt, szituációt, eszközt, ami komfortzónádon kívül van és megígérem, hogy előbb, vagy utóbb meg tudlak győzni az ellenkezőjéről. :)

Mottóm

"Ha ismered a határaid, kényelmesen fogod leélni az életed. Ha pedig nem, akkor boldogan."

Beszélt nyelvek

  • Magyar
  • Angol

Elérhetőségeim

E-mail: krisztiantornyosi@gmail.com

Telefon: +36 20 277 7252