Varga Mátyás
Ny
Varga Mátyás
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • Art Edzőképzés Fintesz Iskola - Testépítő és Fitnesz instruktor
  • Sporttáplálkozás és Táplálék kiegészítés
  • FMS - Functional Movement System Level I.
  • Art Edzőképzés Fintesz Iskola - Személyi edző

Magamról:

A sport több, mint 3 évtizede része az életemnek, így a mindennapjaim részévé vált a mozgás.  A sport az egészségmegőrzés, testépítés mellett a kikapcsolódást, az újabb célokért való küzdelmet, akaraterőm fejlesztését jelenti számomra. A technológia és társadalmi változások – amelyek az elmúlt években kifejezetten felerősödtek – a tudatos szemléletmódot erősítik, így egyre nagyobb hangsúly helyeződik a tudatos táplálkozásra, mozgásra, életvitelre is. A sportban szerezett tapasztalataim és ezen változások ösztönöztek arra, hogy hivatászszerűen kezdjek el foglalkozni a testépítéssel, személyi edzéssel.

Amire büszke vagyok:

Megtanultam küzdeni és változtatni. Eredeti szakmám zenész, és habár a zene mindig egy központi helyen lesz az életemben, hittem abban, hogy az élet más területén is kiteljesedhetek. Ez motivált, és vezetett ezen úton, és ösztönöz mai napig, hogy tovább képezzem magam. Hiszek abban, hogy kortól függetlenül képesek vagyunk változtatni az életünkön, legyen szó akár a testünkről, a lelkünkről vagy más körülményekről. Ahogy mondják, a dolgok fejben dőlnek el, innen indul ki minden változás. Ezt erősítem vendégeimben is, és támogatom őket a küzdelemben vívott harcban.

Edzéseimről, specialitásaimról:

 

Legyen szó erőnlét vagy állóképesség-fejlesztéséről, alakformálásról vagy csak a sport által nyújtott kikapcsolódásról, célom, hogy a vendégeimet segítsem tapasztalatommal, tudásommal, ösztönzésemmel céljaik elérésben. Mindemellett fontosnak tartom, hogy a személyre szabott edzések jó hangulatban  teljenek, mert habár nagyon fontosak a kitűzött célok, de az oda vezető út is legalább ennyire J

Mottóm:

„ A sikerhez vezető lift nem működik. Használd a lépcsőt! Lépésről lépésre…” Joe Girard

Beszélt nyelvek:

Angol és olasz

Elérhetőségeim:

E-mail: varga.towerofpower@gmail.com

Telefon: +36 70 410 27 27