Kátai Réka
Ny
Kátai Réka
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek:

  • Sportszervező, Sportmenedzser – Testnevelési Egyetem
  • Fitness Intruktor – International Wellness Institute
  • Háromszoros Érdemes Sporttáncos
  • Alkalmazott táplálkozási ismeretek egészségsport fókusszal - Táplálkozás Beállítás
  • FMS Level 1

Magamról:

Hogy miért pont edző vagyok?

Régen megszületett bennem a gondolat, hogy szeretnék segíteni az embereknek boldogabban, egészségesebben megélni a mindennapjaikat, és ehhez a sportot választottam eszközül.

13 éven át versenytáncoltam, így számomra mindig fókuszban volt a mozgáskultúrám fejlesztése. Később az edzőteremre váltottam, és elkezdtem még tudatosabb szintre emelni mozgásomat. Először úgy gondoltam a sportmenedzseléssel lehetőséget teremtek majd az embereknek, hogy sportolhassanak. Később rájöttem, ehhez előbb meg kéne kapniuk azt az odafigyelést, motivációt, segítséget, mozgáskészséget, amit én megkaphattam a tánctól. Így az edzői pályát választottam.

Amire büszke vagyok:

Nemzetközi dobogós helyezéseimre, magyar bajnoki helyezéseimre és egyéb személyes sportsikereimre. Emellett arra, hogy magaménak tudhatok egy olyan belső motivációt, cél- és eszközrendszert, amivel pozitív hatással lehetek másokra.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Edzéseimen fontosnak tartom a test tudatos érzékelésének fejlesztését, és ezáltal a megfelelő mozgáskontroll elsajátítását. Ehhez saját testsúllyal, szabad súllyal, gépekkel, trx-szel, gumiszalaggal, fit labdával és egyéb eszközökkel edzünk. A lényeg, hogy mindig a Te célodhoz megfelelően legyen kiválasztva az eszköz. Ezért természetesen a mi közös munkánk is egy állapotfelméréssel kezdődne.

Akár a külsődön szeretnél változtatni, állóképességet/erőt fejlesztenél, javítanád a mozgásodat, vagy szimplán motiváló erőt keresel, várlak szeretettel!

Mottóm:

„Neked mit üzenne a tested, ha beszélni tudna?”

Beszélt nyelvek:

angol, spanyol

Elérhetőségeim:

E-mail: reka.katai.trainer@gmail.com

Telefon: +36307375985