Klub információk

A Life1 Nyugati fitness klub 2015. október 2-án nyitotta meg kapuit Budapest legforgalmasabb központjában, a Nyugati téren, a Skála Metró épületében. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett szaunákkal, szoláriummal és egyedi panorámával várjuk kedves vendégeinket.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon. Klubunk kardió részlegéről, valamint a csoportos óra termekből egyedülálló élményben lehet része az ott sportolóknak: edzés közben a Nyugati tér forgatagára nyílik kilátás.

A közel 2 000 m2-es, légkondicionált klubban, egyedi környezetben, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére. Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett közel 50 db Star Trac kondicionáló gép, cardio edzésre 40 db Star Trac gép  - köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve - várja vendégeinket, játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal. Tanita testzsírszázalék mérő készülékünkkel vendégeink teljes testanalízist kaphatnak egy óra alatt.

Vendégeink több mint 25 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős step óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilatesről, gerinctornáról, jógáról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Négy csoportos óra termünk (Nagyterem, Body&Mind, Funckionális terem és Spinning) gazdagon fel van szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel. Nagytermünk közel 100 fő befogadására alkalmas, így Magyarország egyik legnagyobb csoportos óra terme. Jó időben a Nyugati tér felett, teraszunkon is különleges órákkal, edzésekkel várjuk vendégeinket. Klubunk csoportos óráira online lehet helyet foglalni a személyre szóló MYLIFE1 fiókokban.

Magasan kvalifikált edzőkkel dolgozunk együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

Szaunáink felfrissülést, relaxációt valamint pihenést nyújtanak edzés után, mindamellett a szaunázás segít feloldani a mindennapok során felgyülemlő stresszt és feszültséget.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Life1 Nyugati Fitness Klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk, célunk helyszínéül szolgálni az energikus, életvidám közösségek, baráti társaságok mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 életet visz a hétköznapokba!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk: a mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

 

További klubjaink

Megközelítés:

Klubunk Budapest egyik legforgalmasabb kereszteződésében, a Nyugati téren, a Skála Metró épületében található. BEJÁRAT AZ ÓRÁNÁL!

- 4-es és 6-os villamossal, a Nyugati pályaudvar megállójából, a zebrán áthaladva a Skála Metró épületéhez.

- Metróval a Nyugati pályaudvar megállójából, a Nyugati téri kijáratot választva

 

Parkolás:

Klubunk nem rendelkezik saját parkolóval. A parkolás a környező utcákban és a Westend Bevásárlóközpontban lehetséges az ott megszabott árakon.


Elérhetőségek

Life1 Nyugati Fitness

Cím: 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. (II-III emelet)

Telefonszám: +36 70 331 6607

email: info.nyugati@life1.hu

Üzemeltetés

Soós Péter klub menedzser
email: peter.soos@life1.hu
telefon: +36 70 677 5536

Értékesítés

Eszenyi Dorina ügyfél koordinátor
email: sales@life1.hu
telefon: +36 70 672 07 66

Álláslehetőségek

email: karrier@life1.hu

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-376249
Adószám:12459872-2-42
Székhely: 1082 Budapest, Corvin sétány 1.C. lház. földszint
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Klubunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 6.00-22.00

Szombat-Vasánap: 8.00-20.00

 

Az ünnepnapokon való nyitva tartásról az aktuális híreknél találsz információt.

 

A Life1 Nyugati Fitness Klub nyitva tartását a vezetőség indokolt esetben megváltoztathatja.