Személyi edzés

Személyi edzővel edzeni gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül.

1/1 edzés
Páros edzés
kiscsoportos edzés

Mindannyian valamilyen céllal kezdünk el fitness klubba járni. A személyi edző az, aki hatalmas támogatást nyújt céljaink elérése érdekében.

Személyi edzővel edzeni gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül. Amit a személyi edző biztosít: a motiváció, a tanácsok és a bátorítás nagyon egyszerűen hangzanak, de hatalmas lendületet adnak rendszeres sportoláskor. Nemcsak segítik fitness edzéseidet, de hozzájárulnak, hogy minél hamarabb elérd céljaidat, legyen az izomépítés, fogyókúra, rehabilitáció vagy, hogy minél hamarabb visszanyerd alakod a szülés után!

Minden embernek más edzésprogram a legmegfelelőbb. Szakképzett csapatunk tagjai a kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítanak össze személyre szabott edzésterveket, amelyeket az idő haladtával a fejlettségi szintedhez igazítanak. Nemcsak az edzéseidet irányítják, az egész életedre is hatással lehetnek: tanácsot adnak a helyes étkezésről, javaslatokat kapsz, hogy mit kellene változtatnod az életviteleddel kapcsolatban.

 

 

Személyiségednek és céljaidnak megfelelően választhatsz egyéni, páros vagy kiscsoportos edzések közül:

1/1, egyéni személyi edzés

Először, egy szakképzett edző konzultál Veled, ahol megismerjük az egészségi állapotodat, múltbeli sérüléseidet, edzéstörténetedet a konkrét céljaiddal együtt. Megtudhatod, hogyan jutsz el a fitness céljaidhoz.
Mindez, azért jár Neked, mert klubunk vendége vagy és nem jár semmilyen kötelezettséggel. 

A második alkalommal egy komplett felmérésen esel át. Egy funkcionális mozgásminta szűréssel képet kapunk a mozgásodban rejlő kockázatokról. Elemezzük a testtartásod, valamint egy Tanita teljes testanalízist végzünk, amivel egy objektív képet kapsz a tested aktuális testzsírszázalékáról, izomtömegéről, vízháztartásáról, napi kalória szükségletéről és alapanyagcseréjéről.

A következő alkalommal pedig már elkezdheted a Rád szabott fitness programot, ami edzésről edzésre közelebb visz céljaidhoz. Mindenki konkrét célokkal és egy meghatározott testtel rendelkezik. A testre szabott eredményekhez személyre szabott programra van szükség.


Páros személyi edzés

Ha szeretnél, egy személyre szabott edzésprogramot, valamint szívesen eddzenél együtt más emberekkel a céljaid felé vezető úton, illetve ha egy edző társat keresel, akivel kölcsönösen tudjátok motiválni egymást. Edzéseitek energikusabbak lesznek, megtaláljátok benne a kihívásokat és jól érzitek magatokat.


Kiscsoportos edzés (max. 3 fő)

Generál edzésprogram, ahol figyelembe vesszük egyéni kompetenciáidat és célodat. Javul a mozgásod, kalóriát égetsz, változik a test kompozíciód és nem utolsó sorban egy nagyszerű csapat tagja lehetsz.


A Life1 Fitness kiemelten fontosnak tartja, hogy csak magasan kvalifikált edzőkkel dolgozzon együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

Edzésfilózófiánk

  1. Edzésprogramjainkat az egészséget szem előtt tartva állítjuk össze és a tervezési folyamat során prioritásként kezeljük ezeket.
  2. Hozzásegítjük vendégeinket, hogy jobban érezzék magukat a hétköznapjaikban és elérjék kitűzött fitness céljaikat.
  3. Vendégeink az edzések mellett egy energikus, életvidám közösség tagjaivá válnak. A rendszeres mozgás mellett a közös élmények, a jókedvű csapat pozitív energiával tölti fel a mindennapokat.
  4. Hisszük, hogy a minőségi mozgás élethosszig fenntartható és soha nem késő elkezdeni.
  5. Célunk , hogy az edzés általi oktatási folyamattal vendégeink életének más területeire is hatással legyünk: motiváljuk őket céljaik elérésében és életük kiteljesedésében.Ismerd meg személyi edzőinket, egyeztess időpontot, és vágjatok bele együtt az edzésekbe! Személyi edzés egyeztetés emailben, vagy telefonon az edzőknél lehetséges.


Tűzd ki a célt! Velünk elérheted!
Válassz személyi edzőink közül!

Másik klubot választok