Gyakran feltett kérdések

Az alábbiakban találod vendégeink által feltett gyakori kérdések listáját.

Reméljük, hogy megtalálod a Téged érdeklő témákkal kapcsolatban a választ, és hogy segítséget tudunk nyújtani Neked ebben a formában is!

Amennyiben bármilyen más kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal az oldalon található elérhetőségeken! Listánkat folyamatosan bővítjük azokkal a kérdésekkel, amelyeket Ti intéztek hozzánk, és mások számára is hasznos információ lehet!


Nem tudok csoportos órára bejelentkezni, mert hibaüzenetet ír ki. Mit tegyek?


Kérünk, próbáld meg a bejelentkezést egy másik internet böngészővel!Amennyiben másik böngészővel sem sikerül, kérünk, válaszd ki, hova jönnél órára?


Hol találom az Online órákat és a Videótárat?

Kérünk, innen próbáld meg elérni: www.life1.hu/otthon

Ha először járok a Life1 Pécs Fitness Klubban, van-e kedvezményes lehetőségem a szoláltatások kipróbálására?

Igen! Start jegyünkkel kedvezményes áron kipróbálhatod a fitness szolgáltatásokat. További részleteket árlistánkban találsz.

Mit kell tennem, ha először látogatok a Life1 Pécs Fitness Klubba?

Minden vendégünknek regisztrálnia kell a weboldalunkon, vagy ha az nem elérhető, ki kell töltenie a recepciónál megtalálható regisztrációs lapot, amelyen a kért információkat megadja. Az online regisztrációra a klubban is lehetőség van a kihelyezett számítógépeken. Regisztrációhoz kattints a fejlécben lévő regisztráció gombra!

Ha már rendelkezel személyes fiókkal, nem kell újra feliratkoznod, egy fiókot tudsz használni minden klubunkban.

Személyes adatait védelméről az Adatvédelem menüpont alatt olvashatsz.

A második vagy további látogatások alkalmával hogy tudok belépni a klubba?

A második látogatásod alkalmával egy mágneskártyát kapsz a recepción, amelyre neved és fényképet is rákerül, és személyre szólóan csak Te használhatod. A Klub területére csak a mágneskártyával tudsz belépni.

Le kell adnom a kártyát távozáskor?

Saját névre szóló kártyát kapsz, amelyen neved és fényképed is szerepel. A fényképet a recepción készítjük el Rólad. A bérleted vagy napijegyed érvényessége alatt ezzel a kártyával veheted igénybe a szolgáltatásokat.
Távozáskor nem kell leadnom a kártyát, hiszen a későbbiekben már ezzel tudsz visszatérni klubunkba.
Amennyiben otthon felejted, pótdíj fejében tudunk átmenetileg másik kártyát biztosítani.

Mire szolgál a mágneskártya a klub területén belül?

A kártyával
- tudsz belépni a klub területére a forgóvillán keresztül
- kényelmed biztosítása céljából, a klub területén ki tudod fizetni a megvásárolt termékeket és szolgáltatások, ha korábban feltöltötted Life1 egyenlegedet a recepción.

Ha személyi edzést szeretnék, mit kell tennem?

Recepciónkon és weboldalunkon megtalálod személyi edzőink bemutatkozását. Válasz ki közülük a legszimpatikusabbat vagy azt, aki a magáról adott információk alapján legalkalmasabbnak tűnik, hogy segítsen fitness céljaid elérésben, és vedd fel vele a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
Ha prompt szeretnél személyi edzést, kérjük, egyeztess recepciónkon lévő kollegáinkkal, hogy van-e szabad személyi edző.
Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek, mert előfordulhat, hogy edzőnk a következő időpont közelsége miatt már nem tud fogadni Titeket!
A személyi edzés fizetése, az edzők saját díjszabásai alapján, személyesen nekik történik; a napi belépésen felül fizetendő!

Mindig sorban kell állnom a recepció belépés előtt?

Napijegy vásárlása esetén igen.
Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink, belépéskor és távozáskor (amennyiben nincs kártyára terhelt fogyasztás) is szabadon használhatják a forgó villát a bérlet érvényességi idejében.
Ha használtátok a szoláriumot és a Life1 egyenlegen nem volt megfelelő keret, akkor távozás előtt a recepción rendeznetek kell a tartozásotokat, mert különben a villa nem engedi ki benneteket.

Használhatjuk-e ketten ugyanazt a mágneskártyát?

Nem. A mágneskártya és a megvásárolt bérlet személyre szóló, csak Te használhatod, nem átruházható.
A mágneskártya használatával kapcsolatos szabályokról a Házirendben olvashatsz.

Mindegy, hogy melyik szekrényt választom az öltözőben?

A szekrényválasztás szabadon történik, a nyitott szekrények bármelyikét használhatjátok. A szekrényeket lakattal zárjuk, tapasztalatink szerint ez a legjobb és legbiztonságosabb megoldás. A szekrény bezárására minden vendégünk a saját lakatját használja, ezzel biztosítva a visszaélések elkerülését. Az első látogatásod alkalmával biztosítjuk a lakatot a szekrényhez. Későbbiekben kérjük, hogy gondoskodj saját lakatról - szekrényeinket maximum 6 mm szárvastagságú lakattal tudjátok zárni. Klubunkban lehetőség van lakat bérlésre és vásárlásra is, az árakat a mindenkori árlista tartalmazza.

Bent hagyhatom az edző felszerelésemet a szekrényben edzés után?

Nem. Kérjük, hogy távozáskor az öltöző szekrényeket hagyjátok nyitva és üresen, a bérelt lakatokat adjátok le a recepción!
A szekrényeket minden este kinyitjuk és kiürítjük: a bennük talált tárgyak 1 hétig átvehetőek a recepción. A szekrényekben hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

Hogy tudok órára helyet foglalni?

Online felületünkön tudsz órára helyet foglalni. A foglaláshoz sikeres regisztráció és feltöltött egyenleg szükséges. Az online órafoglalásról az Órafoglalási szabályzatban olvashatsz bővebben.

Mit tegyek, ha elvesztettem valamit?

Kérjük, hogy értékeitekre kiemelten figyeljetek! A klub területén, öltözőszekrényekben, értékmegőrzőkben hagyott tárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben elvesztettél, vagy itt felejtettél valamit, kérjük, hogy érdeklődj a recepción. Minden kedves vendégünket kérjük, hogy ha bármilyen személyes tárgyat talál, adja le a recepción. Természetesen csapatunk is így jár el.

Már az első látogatás alkalmával is tudok órát foglalni?

Igen, a számodra tetsző órára regisztrálhatsz weboldalunkon az Órafoglalási Szabályzatnak megfelelően.
Ha nem foglalsz helyet, első látogatásodkor is van lehetőség csoportos órán való részvételre abban az esetben, ha az adott órán van szabad hely.

A Klubhoz tartozó parkoló ingyen használható?

A Life1 Pécs Fitness Klub parkolóhelyeit a Klub meghatározott bérlettel rendelkező vendégeink használhatják díjmentesen a parkoló kapacitásáig. A klubból való távozás maximum 15 perccel után kérjük a parkolóhelyet elhagyni.

Van-e diákkedvezmény?

PTE hallgatók diákigazolványuk bemutatásával a következő kedvezményes árakon vásárolhatják meg a klub alapszolgáltatásait:
Belépőjegy 1 alkalom 900 Ft
Bérlet 1 hónap 8 990Ft

Van gyermekmegőrző?

A Life1 épületében közvetlenül nincsen, de 30% kedvezménnyel veheted igénybe az Új Forrás Üzletházban található Mosolykuckó szolgáltatásait, amíg nálunk edzel (Life1 klubkártya bemutatása szükséges)!
Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 9.
Megközelítés: Új Forrás Üzletház, első emelet; az Árkádból a Hervis felől
Bővebb információt a Gyereksarok menüpont alatt találsz!

Az Órarend minden héten ugyanaz, vagy változik?

A rendszeres edzések biztosítása érdekében igyekszünk ugyanazt, vagy majdnem ugyanazt az órarendet összeállítani. Természetesen előfordulhatnak apró változások, helyettesítések, ezért kérjük, hogy hetente figyeljétek a weboldalunkon, illetve a klubban közzétett aktuális órarendet!
Folyamatosan figyeljük az órák látogatottságát, pontosan azon célból, hogy a közkedvelt, nagy látogatottságú órák legyenek a délutáni, népszerű időpontokban. Bizonyos időközönként igazítunk az órarenden a statisztikáknak és a vendégek véleményének megfelelően.

Ajándékutalványt lehet vásárolni?

Igen! Minden szolgáltatásunkat megvásárolhatod ajándékutalvány formájában is. Részletekről érdeklődj a recepción!

Milyen lehetőségek vannak, ha nincs nálam törölköző?

Klubjainkban lehetőség van törölköző bérlésére. Ennek díját a mindenkori árlisták tartalmazzák. A törölközőket távozáskor a recepciónál kihelyezett kosárba kérjük dobni.

ÁFÁ-s számla kiállítására van lehetőség?

Természetesen! Kérjük, hogy számla igényedet jelezd recepciósunknak vásárlás előtt!
A kasszától való távozás után sajnos már nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani.

Széchenyi Szép kártyával lehet fizetni?

Igen. Klubjainkban az OTP, MKB és K&H Szép kártyák szabadidő füléről lehet fizetni a szolgáltatásokért.

Sportkártyát elfogadtok?

Life1 Pécs Fitness klubunk Sportkártya Béta, Delta és Omega, Omega+ csomaggal is látogatható: amely biztosítja a klubba való belépést; és a klub területén lévő minden eszköz használatát; kivéve az extra szolgáltatásokat (csoportos órán való részvétel, személyi edzés, szolárium, büfé automata). Csoportos órák esetében a helyszínen 300 Ft fizetendő.