Kedvezményes bevezető ajánlatunk
új vendégeinknek

START 1 HÓNAP

Eddz 8.000 Ft kedvezménnyel az első hónapban!

A Start 1 Hónap az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • napi kétszeri belépést és 2 óra parkolást* – (*kivéve Nyugati, Springday),
  • csoportos órákon való részvételt korlátlan alkalommal,
  • edzőterem, kardió részleg és a szauna** használatot – (**kivéve Allee).

Kizárólag egyszeri alkalommal vásárolható meg, amennyiben vendégünk korábban még nem járt egyik klubunkban sem, az első belépéstől számított 30 napig érvényes és átjárást biztosít az összes Life1 Fitness – Gilda Max fitness között.

A kedvezményre való jogosultság ellenőrzése miatt a bérlet felhasználása a személyi azonosság igazolását követően kezdhető meg.

Ára: 27.999 Ft  19.999 Ft

RÓLUNK MONDTÁTOK

Gábor Sebők

„Nagyon tetszik. Világos, tiszta, nagyon jó állapotúak a gépek. Minden profi, belértve az ügyfélszolgálatot. Az edzők egyenruhában vannak és csak a munkával foglalkoznak ( nem láttam telefonnyomkodást ). Ár-érték arányban is kiváló. És van Kaat-su!”

Simon Borbala

„Jól megközelíthető helyen található, a termek, öltözők tiszták, a személyzet segítőkész és kedves, az edzők pontosak és szakmailag jól képzettek. Szeretek ide járni.”

Krisztian Nagy

„Tapasztalataim utan a szamomra legmegfelelobb terem, kellemes a legkor, jok a gepek, es van nyujtoketrec, tovabba a zene nem tul hangos ami engem kifejezetten tud zavarni.”

Szilvia Szlovák

„A hőmérséklet tökéletes, a kilátás szuper, a gépek nagyon jól működnek. A csoportos órák élvezetesek és nagyon inspiráló ahogy mindenki edz körülöttem. Kár, hogy nem jöttem hamarabb!”

Melyik Life1 Fitness klub van hozzád a legközelebb?

Válaszd ki a térképen

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: