Klub információk

A Life1 Váci fitness klub 2019. december 18-án nyitotta meg kapuit Budapest egyik legnagyobb irodanegyedében, a Váci úti River Estates irodaházban. Egyedi deisgn-nal és széleskörű fitness szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon. 

A közel 1 100 m2-es, légkondicionált klubban, egyedi környezetben, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb Life Fitness erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére. Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett számos kondicionáló gép várja vendégeinket. Tanita testzsírszázalék mérő készülékünkkel vendégeink teljes testanalízist kaphatnak egy óra alatt.

Vendégeink több mint 20 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős alakformáló vagy zsírégető óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Négy csoportos óra termünk (Nagyterem, Cross  terem, Body&Mind terem, és Spinning) gazdagon fel van szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel. Klubunk csoportos óráira online lehet helyet foglalni a személyre szóló MYLIFE1 fiókokban.

Magasan kvalifikált edzőkkel dolgozunk együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Life1 Váci35 Fitness Klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk, célunk helyszínéül szolgálni az energikus, életvidám közösségek, baráti társaságok mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 életet visz a hétköznapokba!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk: a mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

További klubjaink

Megközelítés:

Edzőtermünk könnyen megközelíthető

Metró: 3-as Metró, Dózsa György úti megállójától 1 perc séta,
Troli: 75,76 troli megállójától 1 perc séta

Elérhetőségek:

1134 Budapest, Váci út 35.

+ 36 70 701 1270

Értékesítés és üzemeltetés

Fabó Eszter klub menedzser
email: eszter.fabo@life1.hu
telefon: +36 70 425 19 06

 

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-376249
Adószám:12459872-2-42
Székhely: 1082 Budapest, Corvin sétány 1.C. lház. földszint
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Klubunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 6.00-22.00

Szombat-Vasánap: 8.00-20.00

 

Az ünnepnapokon való nyitva tartásról az aktuális híreknél találsz információt.

 

A Life1 Váci35 Fitness Klub nyitva tartását a vezetőség indokolt esetben megváltoztathatja.