Tudástár és blog

Szerezd be...

...VIP videóinkat, cikkeinket és ajánlatainkat, hogy biztosan elérd az edzéssel a céljaidat!



Ne vesszél el a neten olvasható rengeteg információban! Mi 13 éve segítjük vendégeinket, hogy elérjék fitnesz céljaikat.
Míg az alábbi cikkeink leegyszerűsítik számodra a tájékozódást, az ingyenes feliratkozásért küldött VIP tartalmaink a fitnesz következő szintjére emelnek – mindezt stressz, komplikációk és költségek nélkül.

Hol buknak el az újévi fogadalmak?

Újévi fogadalmak- avagy füstbe ment célok. Gyakran találkozunk már az első negyedévben azzal, hogy hiába fogadtunk meg bőszen a mozgással és életmóddal kapcsolatos céljainkat az előző év végén, túl gyorsan visszatértünk a régi szokásainkhoz, életvitelünkhöz. Mi lehet ennek az oka és mit tehetünk ellene?

Hogyan tűzz ki magad elé reális célokat izomépítés során?

Az utóbbi 5-10 évben az izomépítés és testépítés nagyon felkapott lett a fitneszklubokban és edzőterembe járók körében. Egy kidolgozott férfi és női test végül is rengeteg ad az önbizalmadnak, a magabiztosságodnak, sokat hozzátesz a vonzerődhöz. Maradj velünk és ismerkedj meg az izomépítés rejtelmeivel!

Önálló edzés, csoportos órák vagy személyi edzés: mikor melyiket érdemes választanod?

A bőség zavara bárkit elbizonytalaníthat: mi a különbség az önálló edzés, a csoportos órák és a személyi edzés között? Mikor melyik ajánlott? Mik az előnyök és hátrányok, amikkel jó, ha tisztában vagy? Ebben a cikkben minden kérdésedre választ kapsz.