Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

BODYART

500 kalória

Közepes

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

A magas intenzitású funkcionális, holisztikus deepWORK tréninget is megtaláljátok órarendünkben.

Csoportos óraadóink

Gergye Laura

Springday

Nyőgér Ágnes

Corvin

Végzettség:

  • Veszprémi Egyetem – Sportrekreáció szak
  • International Wellness Institute – sportoktató, aerobik edző
  • Flexi-bar Team Hungary – X-co tréner
  • bodyART School – basic, contact, dynamic, pure
  • DEEPWORK® oktató
  • Spinning® oktató

Gyerekkoromtól kezdve végigkíséri a sport az életemet, hozzá tartozik, a része. Szertorna, atlétika, evezés az iskolaévek alatt, majd az aerobik és a Spinning® mellett megállapodtam. Oktatóként, edzőként hét éve tevékenykedem töretlen lelkesedéssel, ill. emellett életmód tanácsadóként dolgozom. Kedvtelésnek indult, mára a munkám részévé vált a sport, de a mai napig kikapcsol, feltölt. Ebből a „töltésből” szeretnék átadni mindenkinek, aki az óráimra látogat. A sport, a mozgás adta öröm átlendíthet sok holtponton, segíthet a nehézségek leküzdésében, magabiztossá tehet. Ennek elérésében szeretnék segítő partner lenni.

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: