Nem tudod, hogyan használd a gépeket?

Ne add fel, mi segítünk! Nálunk a legtöbb géphez találsz videós használati útmutatót.

Ismerd meg az Allee-t!

parkoló

törölközőbérlés

ingyenes wifi

Nézz körbe a Life1 Fitness Allee klubunkban!

A Life1 Fitness Allee tökéletes helyszín, ha önállóan szeretnél edzeni, vagy, ha közösségre vágysz: a csoportos órák választékára sem lehet panaszod.

<– Indítsd el a videót!

Nézz körbe a Life1 Fitness Allee klubunkban!

A Life1 Fitness Allee tökéletes helyszín, ha önállóan szeretnél edzeni, vagy, ha közösségre vágysz: a csoportos órák választékára sem lehet panaszod.

Indítsd el a videót!

Érd el céljaidat a Life1 Fitness Allee klubban!

Fedezd fel önmagad legjobb verzióját Újbuda szívében, a Life1 Fitness Allee fitneszklubban, ami a 4-es metróval, de a 4-es villamossal is könnyedén megközelíthető!

Mi vár itt rád? Egy csúcsminőségű edzőterem lenyűgöző géppark kínálattal, élményekkel teli csoportos órákkal és profi személyi edzőkkel.

Cím

1117 Budapest, Október Huszonharmadika u. 8-10.

Nyitvatartás

hétfő-péntek:

6:00-22:00

szombat-vasárnap:

8:00-22:00

Elérhetőség

Telefon:

+36-70-701-1030

E-mail:

sales@life1.hu

Személyi edzés

A téged megillető figyelem: részletes állapotfelmérés, étkezési tanácsadás, személyre szabott edzésterv és mindennapi motiváció hozzád igazodva! A leghatékonyabb segítség, ha el akarod érni a fitness céljaidat.

Csoportos órák kategóriái

Válassz csoportos óráink közül:

Konditermet, edzőtermet keresel a 11. kerületben?

A Life1 Fitness Allee nem egy hagyományos konditerem, hanem annál jóval több. Ez az edzőterem (11. kerület) Budapest egyik legszélesebb csoportos óra kínálatával, professzionális személyi edzéssel és tágas, világos belső terekkel vár Téged is!

Ne keress tovább edzőtermet, konditermet, látogasd meg fitneszklubunkat a Kosztolányi Dezső tér, Újbuda-központ és Móricz Zsigmond körtér közelében, az Allee 3. emeletén!

Gyakran ismételt kérdések

Klubunk bejárata az Allee Bevásárlóközpont 2. emeletén található, legkönnyebben a Bercsényi utca felőli lifttel közelíthető meg.

Az Allee Bevásárlóközpont mélygarázsában 2 óra parkolás ingyenes a 8 alkalmas és korlátlan bérletekkel rendelkező vendégeink számára. A parkolójegyet recepciónkon érvényesítjük.

Nem, és a Life1 Fitness klubokban a jövőben sem tervezzük elfogadását. Klubjainkban SZÉP Kártyával történő fizetésre van lehetőség.

Természetesen! Kérjük, hogy számla igényedet jelezd recepciósunknak vásárlás előtt!
A kasszától való távozás után sajnos már nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani.

A fitneszterem használatához váltócipő és törölköző használata kötelező.