Nem tudod, hogyan használd a gépeket?

Ne add fel, mi segítünk! Nálunk a legtöbb géphez találsz videós használati útmutatót.

Ismerd meg a Corvint!

parkoló

szauna

törölközőbérlés

ingyenes wifi

Nézz körbe a Life1 Fitness Corvin klubunkban!

A Life1 Fitness Corvin tökéletes helyszín, ha önállóan szeretnél edzeni, vagy, ha közösségre vágysz: a csoportos órák választékára sem lehet panaszod.

Indítsd el a videót

Nézz körbe a Life1 Fitness Corvin klubunkban!

A Life1 Fitness Corvin tökéletes helyszín, ha önállóan szeretnél edzeni, vagy, ha közösségre vágysz: a csoportos órák választékára sem lehet panaszod.

Indítsd el a videót

Érd el céljaidat a Life1 Fitness Corvin klubban!

Fedezd fel önmagad legjobb verzióját a belváros szívében, a Life1 Fitness Corvin fitneszklubban, ami a 3-as metróval, a 9-es busszal, de a 4-es és 6-os villamossal is könnyedén megközelíthető!

Mi vár itt rád? Egy csúcsminőségű edzőterem lenyűgöző géppark kínálattal, élményekkel teli csoportos órákkal és profi személyi edzőkkel.

Cím

1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Nyitvatartás

hétfő-péntek:

6:00-22:00

szombat-vasárnap:

8:00-22:00

Elérhetőség

Telefon:

+36-70-422-9457

E-mail:

sales@life1.hu

Személyi edzés

A téged megillető figyelem: részletes állapotfelmérés, étkezési tanácsadás, személyre szabott edzésterv és mindennapi motiváció hozzád igazodva! A leghatékonyabb segítség, ha el akarod érni a fitness céljaidat.

Csoportos órák kategóriái

Válassz csoportos óráink közül:

Konditermet, edzőtermet keresel a 8. kerületben?

A Life1 Fitness Corvin nem egy hagyományos konditerem, hanem annál jóval több. Ez az edzőterem (8. kerület) Budapest egyik legszélesebb csoportos óra kínálatával, professzionális személyi edzéssel és tágas, világos belső terekkel vár Téged is!

Ne keress tovább edzőtermet, konditermet, látogasd meg fitneszklubunkat az Üllői út, Ferenc körút és József körút találkozásánál, a Corvin-negyednél!

Gyakran ismételt kérdések

Az 5 klub közt átjárható bérleteink díjmentes belépésre jogosítanak, valamint a 4 klub közt átjárható bérleteinkhez lehetőség van kiegészítő belépőjegy megvásárlására.

Korlátlan bérlettel rendelkező vendégeink számára 3 óra parkolás ingyenes a fitneszklubunk garázsának kapacitásáig, melyet a klubból való távozás után maximum 15 perccel szükséges elhagyni.

Nem, és a Life1 klubokban a jövőben sem tervezzük elfogadását. Klubjainkban SZÉP Kártyával történő fizetésre van lehetőség.

Természetesen! Kérjük, hogy számla igényedet jelezd recepciósunknak vásárlás előtt!
A kasszától való távozás után sajnos már nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani.

A fitneszterem használatához váltócipő és törölköző használata kötelező.

A szaunában törölköző használata kötelező.

A klubban kihelyezett terminálokon kártyáddal meg tudod nézni, hogy hányas a szekrényszámod. Ha problémád adódna, kérlek, kérd csapatunk segítségét a recepción!