Csatlakozz most!

Ne halogasd tovább, válaszd ki a hozzád legközelebbi Life1 Fitness klubot és tegyél valami jót önmagadért!

Ismerd meg a Corvint!

parkoló

szauna

gőz

törölköző bérlés

ingyenes wifi

Nézz körbe a Life1 Fitness Corvin klubunkban!

A Life1 Fitness Corvin tökéletes helyszín, ha önállóan szeretnél edzeni, vagy, ha közösségre vágysz: a csoportos órák választékára sem lehet panaszod.

Indítsd el a videót

Nézz körbe a Life1 Fitness Corvin klubunkban!

A Life1 Fitness Corvin tökéletes helyszín, ha önállóan szeretnél edzeni, vagy, ha közösségre vágysz: a csoportos órák választékára sem lehet panaszod.

Indítsd el a videót

Érd el céljaidat a Life1 Fitness Corvin klubban!

Fedezd fel önmagad legjobb verzióját a belváros szívében, a Life1 Fitness Corvin fitneszklubban, ami a 3-as metróval, a 9-es busszal, de a 4-es és 6-os villamossal is könnyedén megközelíthető!

Mi vár itt rád? Egy csúcsminőségű edzőterem lenyűgöző géppark kínálattal, élményekkel teli csoportos órákkal és profi személyi edzőkkel.

Cím

1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Nyitvatartás

hétfő-péntek:

6:00-22:00

szombat-vasárnap:

8:00-20:00

Elérhetőség

Telefon:

+36-70-422-9457

Személyi edzés

A téged megillető figyelem: részletes állapotfelmérés, étkezési tanácsadás, személyre szabott edzésterv és mindennapi motiváció hozzád igazodva! A leghatékonyabb segítség, ha el akarod érni a fitness céljaidat.

Csoportos órák kategóriái

Válassz csoportos óráink közül:

Gyakran ismételt kérdések

Az 5 klub közt átjárható bérleteink díjmentes belépésre jogosítanak, valamint a 4 klub közt átjárható bérleteinkhez lehetőség van kiegészítő belépőjegy megvásárlására.

Korlátlan bérlettel rendelkező vendégeink számára 3 óra parkolás ingyenes a fitneszklubunk garázsának kapacitásáig, melyet a klubból való távozás után maximum 15 perccel szükséges elhagyni.

Nem, és a Life1 klubokban a jövőben sem tervezzük elfogadását. Klubjainkban SZÉP Kártyával történő fizetésre van lehetőség.

Természetesen! Kérjük, hogy számla igényedet jelezd recepciósunknak vásárlás előtt!
A kasszától való távozás után sajnos már nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani.

A fitneszterem használatához váltócipő és törölköző használata kötelező.

A szaunában törölköző használata kötelező.

A klubban kihelyezett terminálokon kártyáddal meg tudod nézni, hogy hányas a szekrényszámod. Ha problémád adódna, kérlek, kérd csapatunk segítségét a recepción!