Személyi edzés

Miért jó, ha figyel rád egy személyi edző?

A személyi edzés során sokkal gyorsabban jönnek az eredmények, ráadásul a közös edzések is szórakoztatóbbak, nem mellesleg, biztonságosabbak lesznek.

Egy tapasztalt személyi edző a fogyás, az izomépítés, az alakformálás, valamint az erőnlét növelésében is hatékony partnered lesz.

A Téged megillető figyelem: személyre szabott edzésterv és mindennapi motiváció hozzád igazodva, ráadásul a leghatékonyabb segítség, ha el akarod érni a fitnesz céljaidat!

FOGLALD LE AZ ELSŐ IDŐPONTOD!

Szeretnéd minél hatékonyabbá és biztonságosabbá tenni az edzésedet?
Akkor a személyi edzés az, amire szükséged van.

Az első alkalommal ezt kapod: állapotfelmérés = testösszetétel mérés (Tanita) + mozgásminta szűrés (FMS) + konzultáció.

AKCIÓ: most 12 000 Ft helyett csak 9 999 Ft!

Tedd meg az első lépést már ma!

A neked járó figyelem

A személyi edzés egyik legnagyobb előnye, hogy része egy alapos állapotfelmérés, melynek során azt is meghatározzuk, hogy ehhez mérten milyen mozgásformákat végezhetsz és miket nem.

Egyéni fejlődési tervet állítunk össze és az edzés során mindig az aktuális kondíciódhoz, illetve hangulatodhoz igazítjuk a gyakorlatokat. Elvégre mindenkinek lehet jó és kevésbé energikus napja.

Ez az a személyre szabott figyelem, amit te is megérdemelsz.
Ne érd be ennél kevesebbel!

Rólunk mondtátok

“Több edzővel is dolgoztam már, mielőtt elkezdtem a Life1 Fitness -ben edzeni, de a fejlődés itt volt a legnyilvánvalóbb. Első edzés óta professzionalizmussal, állapotfelméréssel és utána személyre szabott programmal tudtam edzeni, így egy év alatt többet tudtam elérni mint amit kitűztem magamnak”

Kis Martin

„Úgy volt, hogy kipróbálom heti egyszer… Most már heti háromszor jövök személyi edzésre. Impresszív az a szakmai odafigyelés, ahogy a személyi edző ránk, fiatalokra és idősebbekre, erősekre és erősödni vágyókra szabja a programokat. A mindennapjaim része lett a Life1 Fitness. Jövök elfáradni, illetve kipihenni magam. Így együtt.”

Domsa Patrícia

Személyi edzőink

Bíró Balázs
Bogár Orsolya
Csáki Alex
Csatlós Dávid
Csatos Mónika
Csere Balázs
Czinder Ákos
Erős Zoltán
Felber Zsolt
Godó Brigitta
Halasi István
Hegedűs Tamás
Horváth Bánk
Horváth Menyhért
Juhász Benjamin
Kádár Odett
Kéki Imre Krisztián
Kilin Tamás
Klobusitzky Claudia
Kolonics Hella
Kovács Sándor
Lihotzky Adrián
Major Emese
Mészáros Réka
Miló Viktória
Nagy Viktória
Nagy Regina
Pálffy Ágnes
Pfeiffer Laura
Rigó Detti
Schneider Armand
Schönfeld Erik
Szalay Tamás
Szekeres Zsolt
Szigetvári Eszter
Szvett Erik
Thaly Veronika
Tóth Renáta
Várallyay Gergely
Vass Nikolett
Zámbó Ádám
 • Erő- és állóképesség fejlesztés
 • Alakformálás
 • Testzsírszázalék csökkentés
 • Izomtömeg növelés
 • Táplálkozási tanácsadás
 • Gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanítása
 • Mozgáskoordináció fejlesztése
 • Testtartásjavítás
 • Motiváció fenntartása, holtpontokon való átsegítés

A konzultációt, illetve az állapotfelmérést követően összeállítok egy személyre szabott edzésprogramot (tervet), illetve igény szerint életmód-, valamint táplálkozási információkkal, tanácsokkal látlak el és együtt elindulunk egy közös úton, amely a siker felé vezet.

Legyen szó sérülés utáni rehabilitációról, állóképesség fejlesztésről, alakformálásról, izomtömeg növelésről vagy szimplán életmódváltásról, keress bizalommal és segítek, hogy elérhesd a kitűzött céljaid!

Edzéseimen kifejezett figyelmet fordítok az izomegyensúlytalanság megszüntetésére és a tartásproblémák javítására amik napjaink egyik legelterjedtebb népbetegségei. Ezt több nagyon alapos felmérés és kérdőív előzi meg, hogy edzettemnek kizárólag a saját specifikumaira tudjak edzéstervet készíteni, illetve kombinálom a funkcionalitást (TRX, Kettlebell) a gépes edzéssel, legyen szó izomtömeg növelésről, vagy fogyásról, zsírégetésről.

Sok szeretettel várlak edzéseimen!

Véleményem szerint a gyakorlatoknak és az edésnek nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy a pozitív hatását egy életen keresztül élvezzük, ezért edzéseimen fontosnak tartom az alapgyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítását, bármilyen sportot is válassz az életed során az alapokat a saját tested mozgatásának a képessége adja.

A sajáttestsúlyos edzésprogramot részesítem előnyben, melyet szabályosan és biztonságosan változatos eszközökkel építek fel, fokozatosan növelve a terhelést mindig a fizikai állapotodnak megfelelően.

A személyi edzés és úszás oktatás mellett a Spinning® óráimon is szeretettel várlak!

 • nem igazodsz ki a kondi termek világában
 • általános kondíciód akarod megszerezni, megtartani, fejleszteni
 • testsúly menedzsmentre van szükséged (ideális testsúly, test összetétel elérése – megtartása)
 • mozgáskultúrád akarod fejleszteni
 • változó korral előbújó, életmóddal vagy munka okozta elváltozásaid vannak
 • speciális figyelmet igénylő személy vagy (magasvérnyomás, terhesség/kismama, csontritkulás, cukorbeteg, sportsérülés stb.)

Közös munkánk alatt elengedhetetlennek tartom az eredményességet, hogy mindenki a célja, álma felé tudjon haladni tudatosan, sérülésmentesen.

Mindenki számára a saját egészségi állapotának, céljának, és edzettségi szintjének megfelelő személyre szabott edzésprogramot állítok össze, és ezt segítem táplálkozási tanácsokkal – szükség szerint kész étrenddel. Edzéseimben súlyzós és gépi edzés mellett alkalmazok funkcionális gyakorlatot is, illetve külön hangsúlyt fektetek a törzserősítésre, tartáshibák javítására is.

Az edzések mindig változatosak, nincs két ugyanolyan edzés. Motivációdat igyekszem fenntartani fejlődésed folyamatos nyomon követésével. Fontosnak tartom, hogy az edzések jó hangulatban teljenek el, és mind a 60 perc a fejlődésedet szolgálja. Nincsenek elvesztegetett edzések. Keress bátran!

Ami az edzéseket illeti, a konzultációt és a felméréseket követően személyre szabott edzéstervvel, táplálkozás és életmódtanácsokkal kiegészítve kezdjük meg vendégeimmel a közös munkát, természetesen az egyéni céljaiknak megfelelően. Edzéseim során elengedhetetlennek tartom a jó hangulatot, továbbá hogy ne „muszáj”-ból, hanem „szeretet”-ből látogassák az órákat. Edzői szakértelmemmel és sportolói tapasztalataimmal célom, hogy utat mutassak vendégeimnek az egészséges, sportos élet irányába életkortól és nemtől függetlenül, mindezt úgy, hogy a valódi céljaiknak megfelelően testileg (és közben lelkileg egyaránt) fejlődjenek.

Egy preventív szemléletű folyamaton keresztül, türelmesen elmagyarázom és megtanítom neked azokat az alap elveket, amiknek a köszönhetően nem csak garantáltan eléred kitűzött fitnesz céljaidat, de egyedül is képes leszel edzeni és folyamatosan fejlődni.

Az egészséget szem előtt tartva, személyre szabottan az aktuális fizikai állapotodnak megfelelően, céljaid elérése érdekében megtervezett változatos és hatékony edzések lesznek segítségedre.

A legfontosabb, hogy megszerettessem az emberekkel a mozgást, és ne egy kötelező dolog legyen, amihez igazából semmi kedve. Segíteni szeretnék, hogy a vendégeim magabiztosabbak, vidámabbak, fittebbek legyenek és megmutassam, hogy a mozgás lehet öröm, kikapcsolódás és hogy a változásért nem is kell olyan sokat szenvedni, mint azt elsőre gondolnánk.

Edzéseimen az erő, – és állóképesség fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kap a koordináció és egyes képességek fejlesztése is. Továbbá funkcionális, saját testsúlyos, gépi és szabad súlyos módszerekkel segítek neked a célod elérésében. Mindezt természetesen egy egyénre szabott edzéstervvel preventív körülmények között és egy szuper hangulattal ötvözve.

Nagy hangsúlyt fektetek a nem megfelelő testtartás helyreállítására. Ehhez az éppen szükséges izmok-izomcsoportok-erősítését és különböző mobilizálós gyakorlatokat használok.

Nagyon fontosnak tartom az erőszint növelése mellett a mozgékonyság fejlesztése is figyelmet kapjon. Leginkább a saját testsúlyos és kis eszközös edzést részesítem előnyben, mert ezek által jobban fejlődik a törzs ereje és a koordináció is.

Elsődleges célom a mindennapi életben történő mozgás megkönnyítése, az egészség fejlesztése, a mobilitás növelése, az erőszint megnövelése.

 • első sorban az egészséges táplálkozás és életmód,
 • kardió edzés,
 • funkcionális edzés,
 • nyújtás,
 • és persze a hengerezés,
 • valamint erő edzés és izomtónus növelés.

 • Szereted a változatos edzéseket
 • Pontosabban és hatékonyabban szeretnéd végezni a gyakorlatokat
 • Kevesebb idő és energiaráfordítással szeretnéd elérni kitűzött céljaid
 • Te is szenvedsz a helytelen munkavégzésből vagy életmódból fakadó tartáshibákkal
 • Szükséged van valakire, aki folyamatos motivációs szintet biztosít
Mire vagyok a legbüszkébb? Egy kedves vendégem visszajelzésére: - Az elmúlt időszakban a legjobb dolog, ami történt velem, hogy elkezdtem edzeni!

A konzultációt, illetve az állapotfelmérést követően készítem el a személyre szabott edzéstervet, így kezdve el a közös munkánkat. Edzéseim során kimondottan fontosnak tartom a preventív szemléletmódot, ezért úgy a mobilitás fejlesztésére, megőrzésére, mint a tartóizmok, törzsizmok megerősítésére nagy hangsúlyt fektetek.

Emellett fontosnak tartom azt is, hogy vendégeimnek is átadjam azt az érzést, hogy a mozgás az nem egyenlő az önsanyargatással, hanem egy örömteli eseményként is megélhető. Sőt, amelyet azért célszerű rutinná alakítani, mert így jóval kiegyensúlyozottabban, boldogabban, fájdalommentesen élhetjük meg mindennapjainkat, és a magunkkal való viszonyunkon is rengeteget javíthat.

Keress bátran, bizalommal, ha:

 • Funkcionális vagy konditermi, gépes edzésre vágysz
 • Sportsérülést követően a gyógytornász jóváhagyta, hogy visszatérj a mozgáshoz, de nem tudod, hogyan tovább
 • Testtartás-javításra, bizonyos sérülések, elváltozások megelőzésében/kezelésében szeretnél segítséget
 • Sportágspecifikusan szeretnél készülni, kiegészítő edzést végezni
 • Optimális testösszetétel kialakításában van szükséged szakmai segítségre
 • Táplálkozásodon szeretnél javítani az egészséges irányelvek mentén

Előnyben részesítem a saját testsúlyos és az egész testet átmozgató edzéseket. Közös edzéseinket azonban a TE célodnak és igényeidnek megfelelően fogom felépíteni, valamint megtervezni, különös figyelmet fordítva arra, hogy minél preventívebb/sérülésmentesebb legyen.

Első találkozásunk alkalmával egy kötetlen konzultációra számíthatsz, melyet egy állapotfelmérés és egy  tartáselemzés követ. Személyre szabott edzéseiden motiválni és bíztatni foglak, hogy a legnehezebb pillanatokban is könnyen át tudj majd lendülni és ne add fel!

Nem csak edződ, de csapattársad is leszek mindvégig! Bennnem maximálisan megbízhatsz majd!

Egy komplex állapotfelmérést követően egyénre szabott, változatos edzéstervet készítek a számodra, így minden edzés új élményeket és sikereket hoz. Ha bízol bennem, és megfogadod a tanácsaim, garantáltan elérheted a kitűzött céljaid.

 • funkcionális edzés, erő fejlesztés
 • mobilitás fejlesztés, stretching
 • holisztikus és preventív szemlélet
 • alakformálás, egészséges fogyás
 • kismama torna, várandósság kísérés
 • szülést követő regeneráció

 • erőnlét és állóképességfejlesztés
 • funkcionális edzések
 • rehabilitációs tréning
 • gerinctréning
Ne feledd, a sport nem csak a testet, a lelket is gyógyítja! Várlak szeretettel!

 • Nincs általánosítás: minden személyre szabott, állapotfelmérések, folyamatos visszacsatolás
 • Fokozatosság: fokozatos terhelés a pillanatnyi állapotodnak megfelelően, de célt állítva eléd
 • Pulzuskontroll: megfelelő pulzustartomány alkalmazása a leghatékonyabb munkavégzésért
Legyen szó közérzet javításról, testsúly beállításról, izomépítésről, vagy az általános állóképesség fejlesztéséről, a fenti hármast minden esetben tartom. Az előzetesen kitűzött cél elérése érdekében a fókusz természetesen állandó, viszont az aktuális fizikális-lelki állapotodnak megfelelően a módszert változtatjuk, hogy elérjük a „De jól érzem magam a bőrömben!” érzést.

Gyakran ismételt kérdések

Recepciónkon és weboldalunkon megtalálod személyi edzőink bemutatkozását. Válasz ki közülük a legszimpatikusabbat vagy azt, aki a magáról adott információk alapján legalkalmasabbnak tűnik, hogy segítsen fitness céljaid elérésben, és vedd fel vele a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!

Ha most szeretnél személyi edzést, kérjük, egyeztess recepciónkon lévő kollegáinkkal, hogy van-e szabad személyi edző.

Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek, mert előfordulhat, hogy edzőnk a következő időpont közelsége miatt már nem tud fogadni Titeket!

A személyi edzés a napi belépésen felül fizetendő!

Senior kategóriába azok a személyi edzők tartoznak, akik 1-3 éve, míg Professional kategóriába, akik már több mint 3 éve dolgoznak velük.

Bár minden edzőnk szakképzett és a csatlakozás előtt szigorú kritériumoknak kell, hogy megfeleljen, rendszeres továbbképzést biztosítunk számukra.
Így minden velünk töltött év alatt óriási extra elméleti is gyakorlati szakmai tudásra tesznek szert.

Írj a sales@life1.hu címre! Átlagosan 2-3 munkanapon belül válaszolunk.

Személyi edzés árlista