Rólunk

A Life1 Fitness sztori

A Life1 Fitness Corvin fitness klub 2010-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon.

A széleskörű fitnesz szolgáltatások mellett a magasan kvalifikált szakmai csapatunknak köszönhetően mára a Life1 Fitness Corvin Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitnesz létesítményévé vált, az azóta eltelt években pedig további 5 fitneszklubbal bővült a hálózat.

Professzionális edző csapatunkkal fitneszközösséget építünk a hasonló érdeklődésű és értékrendű emberekből; az ő motivációjukat több, mint 40 féle csoportos órával és személyi edzésekkel növeljük.

Mi motivál minket nap mint nap?

A Life1 Fitness azért jött létre, hogy minél több embernek segítsen a mozgásszegény életmódból eredő egészségügyi problémák testmozgással való megelőzésében, a stressz csökkentésében és az esztétikus megjelenés elérésében.

Kiemelten szeretnénk támogatást nyújtani a túlsúly csökkentésében, az izomtömeg növelésében, valamint mérsékelni az ülőmunka egészségkárosító hatásait.

Hiszünk abban, hogy az életünket mi formáljuk: a sportolással átalakíthatjuk külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban.

Célunk, hogy minden ülőmunkát végző ember legalább hetente 3×1 óra, számára optimális testmozgást végezzen.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk vendégeinknek, célunk helyszínéül szolgálni egy energikus, életvidám közösség mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 Fitness életet visz a hétköznapokba!

Csapatunk

kuldetesunk

Már 6 helyszínen