Gyakran ismételt kérdések

Tagságom és profilom

A Life1 Fitness klubok szolgáltatásait abban az esetben tudod igénybe venni, ha személyes online fiókkal rendelkezel, amelyet az alábbi linkre kattintva tehetsz meg. Amennyiben nem sikerül a profilt létrehoznod, klubjainkban, személyesen segítünk Neked létrehozni fiókodat!

Fiókodba való belépés után láthatod aktuális egyenleged, hogy mikor jár le bérleted és it tudod frissíteni személyes információid is.

Csak egyszer kell regisztrálnod ezen a felületen és regisztrációd minden Life1 Fitness klubban érvényes lesz. Kérjük, hogy regisztrációkor jelöld meg mely Life1 Fitness klub az, amelyet rendszeresen látogatsz.

Online foglaláskor kérjük, hogy kiemelten figyelj, hogy a megfelelő klubban lévő szolgáltatásokra foglalj!

Ha elfelejted a jelszavadat, az oldal alján találsz egy „Elfelejtett jelszó” gombot, amelyet megnyomva, ha megadod az email címedet, küldünk arra egy emailt, amiben találsz egy linket a jelszavad megváltoztatásához.

Az email címed megadását azért kérjük, hogy kapcsolatban tudjunk veled lépni, és hogy folyamatos információt tudjunk biztosítani online fiókodban történtekről (például órafoglalás visszaigazolás, esetleges órák törlése, személyi edzés foglalás).

Email címedet és személyes adataidat harmadik személynek nem adjuk át, erről bővebben az Adatvédelmi Szabályzatban olvashatsz.

Amennyiben úgy döntesz, hogy nem kérsz emailben tájékoztatást, kizárólag Life1 Fitness klubok online felületén létrehozott, személyes online fiókokban tekintheted meg csoportos órára, személyi edzésre való foglalásaidat és az általad létrehozott tranzakciókat, illetve telefonon kérhetsz tájékoztatást a Life1 Fitness klubok személyzetétől. A Life1 Fitness klubokat üzemeltető Fitness Vision Hungary Kft. semmilyen felelősséggel nem tartozik az online felületeken, az általad eszközölt eseményekről való információátadás elmaradása miatt okozott kellemetlenségekért, esetleges károkért.

Szeretnénk Neked, mint a Life1 Fitness klubok használójának a fentieken kívül olyan fontos és hasznos információkat is eljuttatni, mint például akciók, rendezvények, nyitvatartási idő ünnepnapokon stb. Ezeket az információkat hírlevélben küldjük, amelyre külön, opcionális lehetőség van feliratkozni a regisztrációkor.

Ha már rendelkezel online fiókkal a szolgáltatásokhoz kattints a fent lévő tab-okra! Ha kiválasztottad az órát, amelyet szeretnél, kattints rá, és máris kész a foglalásod! A csoportos óra foglalás részleteiről az Órafoglalási Szabályzatban olvashatsz. A Szabályzatok klubonként eltérőek lehetnek.

Foglalásod  profilodba belépve láthatod.

Amennyiben nem tudsz foglalni, kérjük próbálkozz a login.life1.hu oldalon.

A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Írj a sales@life1.hu címre! Átlagosan 2-3 munkanapon belül válaszolunk.

Online vásárlás

Az alábbi linken van lehetőséged bizonyos bérleteink online megvásárlására.

Bankkártyával van lehetőség, átutalásra sajnos nincsen mód. Szép kártyával kizárólag klubjaink recepcióján.

Bizonylatot e-mailben, a szamlazz.hu rendszerén keresztül fogunk küldeni a lehető leghamarabb.

Nem, weboldalunkon kizárólag magánszemélyeket szolgálunk ki!

Hivatalos (NAV-hoz bekötött) számlázóval e-mailben küldjük el a bizonylatot,
de céges – adószámot tartalmazó – számlát online vásárlásról nem állítunk ki.

Amennyiben egy céget képviselsz (ügyvezető vagy HR munkatárs vagy) és
cégesen szeretnéd az online edzést több, mint 10 munkavállalónak biztosítani,
kérlek, vedd fel a kapcsolatot értékesítésünkkel a sales@life1.hu e-mail címen!

Írj a sales@life1.hu címre! Átlagosan 2-3 munkanapon belül válaszolunk.

Klubjaink

A fitneszhálózat jelenleg 6 klubot üzemeltet Budapest leforgalmasabb pontjain.

Life1 Fitness Allee, Corvin, Etele, Nyugati, Springday és Flórián.

A főoldal alján kerül kilistázásra elérhető szolgáltatásaink. A csoportos óra és személyi edzés szolgáltatásunkról a főmenüben kerülnek kilistázásra, itt tudsz bővebben tájékozódni róluk. Szolgáltatásaink elérhetőségéről a szolgáltatás leírásában találsz bővebb információt.

Az árlistát weboldalunk főmenüjéből éred el.

Igen, ha a Csoportos órák alatti menüpontban, az órarendben az adott óra nevére, illetve az edző nevére kattintva egy kis felugró ablakban találsz információt. Ha ennél bővebben szeretnél olvasni róluk, kérjük, térj vissza weboldalunkra.

Igen! Kérjük, a weboldalunk Szolgáltatások részén található elérhetőségeken vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel, és egyeztess időpontot!

Javasoljuk időpont foglalását, akár online, akár telefonon vagy személyesen. Weboldalunkon megtalálod masszőreink profilját, illetve a masszázstípusokat. Kérjük, ha egyedi igényed van, foglaláskor érdeklődj a recepción – masszőreink különböző időpontokban dolgoznak. A masszázst külsős vendégeink is igénybe vehetik (akik adott alkalommal nem veszik igénybe a fitness/wellness szolgáltatásokat)
Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra időben érkezzetek, hogy a következő vendégnek ne kelljen várakozni.
Ha most szeretnél masszázst, kérjük, egyeztess recepciónkon lévő kollegáinkkal, hogy van-e szabad masszőr.

Írj a sales@life1.hu címre! Átlagosan 2-3 munkanapon belül válaszolunk.

Új vendégek

A regisztrációt elvégezheted akár most is

A Life1 Fitness klubok szolgáltatásai csak abban az esetben vehetők igénybe, ha regisztrációd sikeres.

Minden vendégünknek regisztrálnia kell a weboldalunkon, vagy ha az nem elérhető, ki kell töltenie a recepciónál megtalálható regisztrációs lapot, amelyen a kért információkat megadja. Az online regisztrációra a klubban is lehetőség van a kihelyezett tableteken/számítógépeken.

A klubok területére csak mágneskártyával tudsz belépni. Első látogatásod alkalmával, a megvásárolt belépőjegyed vagy bérleted mellé személyre szóló, mágneskártyát adunk neked, amelyet csak Te használhatsz.

Személyes adatait védelméről az Adatvédelem menüpont alatt olvashatsz.

Profilodban megtekintheted éppen aktuális egyenleged, bérleted felhasználhatóságát, illetve csoportos órára való jelentkezés esetén foglalásaid.

Belépőjegy vásárlása esetén igen.

Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink, belépéskor és távozáskor (amennyiben nincs kártyára terhelt fogyasztás) is szabadon használhatják a forgóvillát a bérlet érvényességének idejében.

Ha használtátok a szoláriumot vagy fogyasztottatok a büfében és a Life1 egyenlegen nem volt megfelelő keret, akkor távozás előtt a recepción rendeznetek kell a tartozásotokat, mert különben a villa nem engedi ki benneteket.

A kártyával

– tudsz belépni a klub területére a forgóvillán keresztül

– kényelmed biztosítása céljából, a klub területén ki tudod fizetni a megvásárolt termékeket és szolgáltatások, ha korábban feltöltötted Life1 egyenlegedet a recepción.

– részt vehetsz csoportos óráinkon; a csoportos óra teremben lévő terminálhoz kell érintened, zöld (elfogadó) jelzés esetén mehetsz be.

A mágneskártyát távozáskor nem kell leadnod, hiszen a későbbiekben már ezzel tudsz visszatérni klubunkba. A kártya minden Life1 Fitness klubban használható.

A szekrényválasztás szabadon történik, a nyitott szekrények bármelyikét használhatjátok. A szekrényeket lakattal zárjuk (kivéve Life1 Fitness Corvin*). A szekrény bezárására minden vendégünk a saját lakatját használja, ezzel biztosítva a visszaélések elkerülését.

Szekrényeinket maximum 6 mm szárvastagságú lakattal tudjátok zárni! Klubunkban lehetőség van lakat bérlésre és vásárlásra is, az árakat a mindenkori árlista tartalmazza.

*Life1 Fitness Corvin és Springday klubunkban a szekrények mágneskártyával/órával működnek.

Nem. Kérjük, hogy távozáskor az öltöző szekrényeket hagyjátok nyitva és üresen, a bérelt lakatokat adjátok le a recepción!

A szekrényeket minden este kinyitjuk és kiürítjük: a bennük talált tárgyak 1 hétig átvehetőek a recepción. A szekrényekben hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

Egyes klubjainkban van szekrénybérlésre lehetőség, hogy kényelmesebbé tegyük látogatásaid.

Kérjük, hogy értékeitekre kiemelten figyeljetek! A klub területén, öltözőszekrényekben, értékmegőrzőkben hagyott tárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben elvesztettél, vagy itt felejtettél valamit, kérjük, hogy érdeklődj a recepción!

Minden kedves vendégünket kérjük, hogy ha bármilyen személyes tárgyat talál, adja le a recepción! Természetesen csapatunk is így jár el.

Írj a sales@life1.hu címre! Átlagosan 2-3 munkanapon belül válaszolunk.