Az egészséges test nyomában: hogyan fogyhatsz tartósan?

Sokan mondanak sokfélét, de a tartós fogyás érdekében mozdulnod is kell.

Milyen mozgásformákkal érdemes próbálkoznod, ha leadnál pár kilót és utána meg is őriznéd a súlyodat? Te is szeretnél újra úgy belenézni a tükörbe, hogy elégedett legyél a látvánnyal? Szeretnél tenni az egészségedért, a jó közérzetedért és a jövődért, de az edzőterem eddig nem igazán jelentett vonzó alternatívát? Hogyan érheted el, hogy újra fitt, energikus és vonzó legyél?

Egyre kényelmesebbé és mozgásszegényebbé váló életmódunkból, valamint az ülőmunka és az egészségtelen táplálkozás káros hatásaiból adódóan, szinte nincs olyan ember, akire ne küszködne kisebb-nagyobb túlsúllyal.

Felszaladt pár kiló?
Nem vagy egyedül és van megoldás!

Sajnos Magyarországon egyre gyakoribb jelenség az elhízás. 2021-es adatok alapján például kijelenthetjük, hogy a hazai lakosság 2/3-a túlsúlyos, az OECD néhány évvel ezelőtti jelentése szerint pedig Európa legelhízottabb, világviszonylatban pedig a 4. legtúlsúlyosabb nemzete vagyunk. A tartós változás érdekében mindenképpen többet és hatékonyabban kell mozognod, mint korábban. Az olyan célirányos mozgásformák nélkül, mint amilyen a zsírégető edzés, az alakformáló torna vagy a zumba, az eredmények is elmaradhatnak, ami visszaveti a motivációt is.

Az egészséged a tét

Már néhány plusz kiló is érezhető hatással van a szervezetedre, főként az ízületeidre. Attól függően, hogy mekkora túlsúllyal küzdesz, akár az alábbi problémákkal is szembesülhetsz: magas vérnyomás, 2. típusú cukorbetegség, porckopás, gerinc- és hátfájdalom, koszorúér-betegség és stroke. De a fogyás nemcsak a fizikai egészségednek tesz jót, a mentális jóllétedre is hatással van. A plusz kilók miatt előbb-utóbb a depresszió, a szorongás, a stressz & kiégés és az alvási problémák is feliratkozhatnak a listára. Bárkinek bármikor adódhat olyan hosszabb-rövidebb időszak az életében, amikor valamiért háttérbe szorul az életében a sport, a mozgás, az egészséges étkezés. A következményekbe azonban nem kell beletörődni. Van megoldás. Újra önmagad legjobb verziója lehetsz.

Tartós fogyás a Life1 Fitness-szel

Nem kell egyedül végigmenned az úton: végig támogatunk és segítünk abban, hogy a fogyásod eredményes és tartós legyen. A Life1 Fitness klubok termeiben profi személyi edzők, élvezetes zsírégető és alakformáló csoportos edzések – mint amilyen például a zumba is lehet –, valamint igény szerinti állapotfelmérés és egy szuper közösség vár rád.

Segítsünk a fogyásban?

Iratkozz fel!

Fogyást és alakformálást célzó hasznos blogcikkeket és videós tartalmakat, valamint különleges ajánlatokat osztunk meg veled hírlevelünkben, hogy biztosan elérd a célod.

Add meg, hová küldhetjük!