Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Core training

350 kalória

Közepes

Központban a központunk
A core training egy olyan edzéstípus, amely elsősorban törzsünk mély izmaira koncentrál, előtérbe helyezve minden olyan izomcsoportot, amely a gerincet és a medencét stabilizálja. A core training növeli hajlékonyságunkat, nyújtja a rövidülésre hajlamos izmokat, ráadásul egyensúlyunkat is fejleszti.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Nemtől és kortól függetlenül bárkinek ajánljuk, aki egy erős, stabil és mindemellett feszes törzsizomzatra vágyik. Nem csak külsőnkért tehetünk nagyon sokat ezzel az óratípussal, de edzésünk minőségét is nagy mértékben javíthatjuk.

Csoportos óraadóink

Juhász Bianka

Springday

  • International Fitness Federation Academy
  • Aerobics Instructor
  • Flexi-bar, X-co Trainer
  • Johnny-G Spinning Instructor
  • Preventive Vertebral and Stretching Trainer
  • BodyArt Instructor
  • SPM (Sport Performance Manager) Strength and conditioning coach
  • DBands Fitness Mesteroktató
1990 óta dolgozom mint aerobic oktató. Ebben az évben szereztem meg első szakmai végzettségemet a TF-en. Azóta folyamatosan veszek részt képzéseken, mert hiszem, hogy minden mindennel összefügg!1992-2000-ig a Magyar Nemzeti VersenyAerobic Team tagjaként versenyeztem, és jártam be a világot. 2010 óta a magyar válogatott és utánpótlás műkorcsolyázok erőnléti edzéseit koordinálom, valamint 2014-től a gyorskorcsolya utánpótlás és Olimpiai válogatott hát korrekciós munkáját segítem, 2014-2015-ig a Magyar nemzeti női jégkorong felnőtt és U18 válogatott erőnléti koordinátoraként dolgoztam. 2015-től a Magyar szinkron korcsolya válogatott erőnléti edzője vagyok. Minden mozgásfajtának, gyakorlatnak a tökéletes végrehajtására törekszem. A technika megtanulása révén jutok mindig közelebb céljaim megvalósításához.. Ezt próbálom tovább adni mindazok számára akik nyitottak erre a „filozófiára”.

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: