Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

Cross Training

750 kalória

Nehéz

Igazi intenzív, kemény edzés – a hatékonyság jegyében

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Az edzéseken saját testsúllyal, szabad súlyokkal, kardio módszerekkel és kiseszközökkel is dolgozunk. Emellett nem egyszer speciális páros és kiscsoportos gyakorlatok, kettlebell alapgyakorlatok, vagy éppen küzdősport alapelemek is bekerülhetnek a programba. Az edzéseken különböző alapos bemelegítéssel kezdődnek, melyet egy intenzitásfokozó rész követ, majd a fő részben gyakorlatsorok és/vagy köredzés-állomások, végül az edzést légző gyakorlatok és a kötelező nyújtás zárja.

A megfelelően magas intenzitás mellett is hangsúlyos az alapos és preventív edzésmunka, a sérülésveszély elkerülése végett.

Cél egy jól felépített edzés, a test fizikai elfáradása és ezáltal, az erőnlét fejlesztése mellett mentálisan is felüdülés, önmagunk legyőzése, képzelt határaink átlépése által.

Csoportos óraadóink

Balog Bíborka Biba

Nyugati

Borbély Noémi

Corvin

Borsos Botond

Allee, Nyugati

Fodor Gabriella

Nyugati

Göde Dorottya

Etele

Gyurkovics Anikó

Allee, Corvin, Etele

Kalamár Eszter

Allee, Corvin, Etele, Nyugati

Kárpáti Ildikó

Allee, Etele, Gilda

Kaszás Lilla

Corvin

Kempelen Zita

Gilda

Kovács Anikó

Allee, Etele

Kovács Laura

Allee, Corvin, Etele

Kovács Anikó

Etele

Sas Eszter

Corvin

Serrano Gergő

Allee, Gilda, Nyugati

Szabó Balázs

Allee

Szebenyi Szabina

Gilda, Nyugati

Szentgyörgyi Lilien

Allee, Etele, Nyugati

Szőcs Gabriella

Corvin, Etele, Nyugati

Varga Boglárka

Etele

Gyerekkorom óta aktív része az életemnek a sport. Versenyszerűen vízilabdáztam, kosárlabdáztam és fociztam. Ezután ismerkedtem meg a testépítés, funkcionális edzés, a cross tréning és street workout világaival. Legfőbb érdeklődési köreim, szakterületeim az egészségfejlesztés, a teljesítményfokozás és az egészséges táplálkozás. Lenyűgöz az emberi test működése és komplexitása. A legfőbb célomnak azt tartom, hogy a megszerzett tudásommal úgy segíthessem mások fitness céljainak elérését, hogy az egyszerre legyen szórakoztató és egészségcentrikus. Pont ezért az óráimon törekszem a változatosságra és a jó hangulat fenntartására. Kiemelt figyelmet fordítok a helyes gyakorlatkivitelezésre és a hibák javítására. Óráim jellemzően dinamikusak, és izgalmasak. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy mozogni öröm!

Sok szeretettel és lelkesedéssel várok mindenkit az óráimra!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: