Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

DEEPWORK & BODYART

250 kalória

Kezdő

Ez a vegyes tréning ugyanolyan bemelegítéssel kezdődik, mint a tiszta BODYART vagy DEEPWORK tréning. Meditatív zene, alatt mobilizáljuk a vállövet a gerinc teljes hosszát, a medencét, valamint felkészülünk a fokozott terhelésre. A bemelegítés lágy zenéjét felváltja a lüktető ritmusú zene (deep house) és megkezdődik a keringést fokozó munka, mely megközelítőleg 15 percig folyamatosan zajlik, aztán lágy zenére váltunk, és egy átvezető gyakorlattal megkezdjük a bodyART tréninget.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A BODYART® koncepciójának középpontjában az ember, mint funkcionális egység áll. Maga a tréning a YIN és YANG ellentétpárra valamin az öt elemre (Föld, Fa, Tűz, Fém, Víz) épül. Így teszi lehetővé, hogy a külső és a belső erők kiegyenlítődjenek, valamint nyugalomra leljenek a tréninget végzők.

A DEEPWORK tréning a belső erő megérzését szolgálja, és segít saját határaink fölé emelkedni. A deepWORK® atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges és más ismert mozgásprogramoktól meglehetősen eltérő edzésforma: a gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a magas energiaszint!

Csoportos óraadóink

Heimer Viktória

Etele

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: