Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

DEEPWORK

800 kalória

Közepes

Emelkedj a saját határaid fölé! Pörögj, lazulj és töltődj deepWORK™-el!

A deepWORK™-kel saját határaink fölé kerekedhetünk: korunk egyik legösszetettebb hatású funkcionális tréningjének tartják, olyan stresszoldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt és nem lefáraszt!

Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a cardio és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítenek a személyes határok leküzdésében, az érzelmi feszültség levezetésében és fokozzák a teljesítőképességet, az erőkifejtést.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A deepWORK™ egy kemény funkcionális tréning, amelyben a bodyART-ból már ismert yin-yang, feszítés-ellazítás ellentétpár a cardio- és az erőgyakorlatok hullámzó váltakozásában valósul meg. Ezáltal sokkal több kondicionális képességet fejleszt, mint a legtöbb edzésforma. Az állóképességen, az erőn és a hajlékonyságon kívül a koordináció és a robbanékonyság is növelhető a segítségével. Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!

 

Csoportos óraadóink

Dankó Dóra

Allee

Erdélyi Annamária

Corvin

Gergye Laura

Springday

Kocsomba Nelli

Allee

Végzettség:

  • Veszprémi Egyetem – Sportrekreáció szak
  • International Wellness Institute – sportoktató, aerobik edző
  • Flexi-bar Team Hungary – X-co tréner
  • bodyART School – basic, contact, dynamic, pure
  • DEEPWORK® oktató
  • Spinning® oktató

Gyerekkoromtól kezdve végigkíséri a sport az életemet, hozzá tartozik, a része. Szertorna, atlétika, evezés az iskolaévek alatt, majd az aerobik és a Spinning® mellett megállapodtam. Oktatóként, edzőként hét éve tevékenykedem töretlen lelkesedéssel, ill. emellett életmód tanácsadóként dolgozom. Kedvtelésnek indult, mára a munkám részévé vált a sport, de a mai napig kikapcsol, feltölt. Ebből a „töltésből” szeretnék átadni mindenkinek, aki az óráimra látogat. A sport, a mozgás adta öröm átlendíthet sok holtponton, segíthet a nehézségek leküzdésében, magabiztossá tehet. Ennek elérésében szeretnék segítő partner lenni.

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: