Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

DINAMIKUS JÓGA

500 kalória

Nehéz

A hatha jóga ászanáinak (jóga-testhelyzeteknek) gyöngysor-szerűen összefűzött láncolata alkotja az órát, ez adja a dinamikus jellegét.  A folyamatos mozdulatsort a gyakorlatok előtt és között  visszatérő Napüdvözlet  az óra elején a bemelegítést, közben pedig a keringés folyamatos élénkítését szolgálja. Így segítjük elő a hatékonyabb zsírégetést és gyorsabb anyagcserét.
Egy-egy gyakorlat hatása nagyon összetett: egyes izomcsoportokat ellazítja, nyújtja, míg másokat erősít.

A gyakorlatok elvégzése közben a mozgást, a légzést és a gondolatokat hangoljuk össze, tudatosan figyelünk az izommunkára. A tudatos légzés segít az agy és a szervezet oxigénellátásának javításában, ezáltal megnyugtatja az elmét és energiával látja el a testet.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A dinamikus jóga azért tökéletes sport, mert  bármilyen edzettségi szinten elkezdheted. Minden gyakorlatnak van könnyített és nehezített változata, így mindenki saját magának szabályozhatja a gyakorlatok erősségét, intenzitását korához és fizikai képességeihez mérten. Mivel saját testünk súlyával dolgozunk, a gyakorlatokat nem lendületből, hanem tudatosan, odafigyelve hajtjuk végre, a sérülés veszélye nulla.

A dinamikus jóga gyakorlása alatt és után érezhetjük a növekvő energiát, vitalitást és szabadságot. A fizikai és lelki ellazulás mellett feszes vonalakra és izomtónusra tehetünk szert.  A dinamikus jóga gyakorlása kihívás, de a kemény edzés a szellemet is megmozgatja.

Csoportos óraadóink

Cserényi Veronika

Allee, Corvin

Erdős Réka

Allee, Etele, Nyugati

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: