Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

GERINCTORNA + STRETCHING

200 kalória

Közepes

Testtartásunkkal sok információt közvetítünk. Gerincünk állása árulkodik lelkünk pillanatnyi és alkati állapotáról, és arról, hogy mennyire tartjuk karban testünk tartóoszlopát és a törzs izomzatát, mozgékonyságát. Az ülő életmód és a hosszan tartó inaktivitás következtében különböző fájdalmak alakulhatnak ki.

Ezért fontos gerincünk  rugalmasságát fenntartani, illetve fejleszteni. Az izmok rugalmassága nagymértékben befolyásolja mozgásunk minőségét és teljesítményét is. Életkorunk előrehaladtával bizonyos izmaink megrövidülnek, míg más izmaink megnyúlnak. Az egészséges, jól működő izomzatot csak jól kivitelezett és rendszeres nyújtással tudjuk felépíteni.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Ehhez nyújt segítséget a stretching. Ez egy speciális nyújtó eljárás, mely során a megrövidült szöveteket megnyújtjuk és az ízületi mozgásterjedelmet növeljük. Természetesen a legbölcsebb a megelőzése mindezeknek, de a már kialakult diszharmonikus állapotokon is sokat javíthat a rendszeres Gerinctorna..

A Gerinctorna + stretching órán azon dolgozunk, hogy gerincünk nyaki, háti, ágyéki szakasza egészségesen működjön, törzsizomzatunk erős legyen és kiváló közérzetet biztosítson. Újra tanuljuk és napi jó szokásunkká tesszük a helyes testtartást. Olyan gyakorlatok végzünk, amelyek lazítják, átmozgatják a gerincet, csigolyákat, váll ízületeket, megnyújtják a fáradt, merev, megrövidült izmokat, hogy megőrizzük gerincünk egészségét, rugalmasságát, megelőzzük a fájdalmak kialakulását.

Csoportos óraadóink

Dobos Fanny

Allee

Hucker Kata

Corvin, Etele

Kocsis Katalin

Corvin, Etele, Nyugati

Majoros Anikó

Allee, Corvin, Etele

Paulovics Adrienn

Allee, Corvin

Wochna Eszter

Allee

Az óráimon a legfontosabb szempont a gyakorlatok helyes kivitelezése szem előtt tartva a vendégek egyéni igényeit, adottságait valamint az esetleges sérülésből/műtétből adódó mozgás korlátozottságát. Ezt a szemléletet nemcsak a Body & Mind foglakozásokon, hanem az Alakformáló óráimon is fontosnak tartom – a mennyiség soha nem mehet a minőség rovására.
Szeretném, ha az óráim a „kikapcsolódás szigete” lenne a vendégek számára ebben a rohanó világban, ahol egy rövid időre elfelejtik a napi gondjaikat és a mozgás lenne az a „legális élvezeti szer”, ami gyógyír lehet minden problémájukra.
Szeretettel várok Mindenkit az óráimon!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: