Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

Giryafit

600 kalória

Nehéz

A GiryaFit egy edzésmódszer, amely az ember saját testének, tömegének dinamikus mozgatásán alapul. Az erőkifejtés az emberi tömeg megmozdítására valamint az egyensúly megőrzésére és annak visszaszerzésére törekszik. Fejleszti az erőnlétet, az állóképességet, az egyensúlyérzéket,  a mozgás-koordinációs készséget, a helyes testtartást és fokozottan zsírégető hatású. A mozdulatsorok kapcsán erősíti a törzs, a láb és farizmokat, valamint a váll és a kar izomzatát. A módszer egyaránt alkalmas az egészség megőrzésére, valamint erőfejlesztés céljára. Kedvező élettani hatásai: gerincoszlopot tartó belső izomzat fejlesztése, ízületek fejlesztése és nyújtása, vérkeringés és szívműködés javítása, tüdőkapacitás növelése, koleszterinszint optimalizálása, javítja az anyagcserét, stb.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Ez az edzésmódszer sok tradicionális elemen alapul, ötvözi a boksz, a kettlebell, a korcsolyázás, a testépítés, a crossfit, stb elemeit, de ugyanúgy a hagyományos testedzés gyakorlatait, mint pl a húzódzkodás, fekvőtámasz.

Amiben más a GiryaFit a létező módszerektől, hogy speciális gyakorlatsorokat tartalmaz. A hangsúly a már jól ismert gyakorlatok sorozatokká való ötvözésén és a sorozatszámokon van. Fischer Gábor sokéves professzionális sportpályafutása és több éves edzői tapasztalatai alapján dolgozta ki egyedi edzésmódszerét GiryaFit néven. Felismerte azt, hogy a gyakorlatok akkor hatásosabbak és úgy hoznak látványos eredményeket, ha azokat gyakorlatsorokká rendezve, különböző periódusszámokkal ismétlik, meghatározva a terhelés intenzitását, időtartamát, valamint a pihenő gyakorlatok intenzitását (esetleg teljes pihenés) és időtartamát. Kiválóan alkalmas ez a módszer a különböző sportágakra való felkészítésre is.

Csoportos óraadóink

Fischer Gábor

Nyugati

Sas Eszter

Corvin

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: