Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Hatha jóga

200 kalória

Közepes

A hatha jóga az egyensúly és a harmónia tökéletességét tűzi ki céljául.

Mint minden mozgás, a Hatha Jóga is vérbőséget okoz: és a többletvér gyulladást csökkent, átmozgatja a szöveteket, segíti a megújulásukat és beindítja az öngyógyítási folyamatokat. Fenntartja a szöveteink kollagén és elasztin egyensúlyát is, és táplálja a lágy szöveteket, átmozgatja a szalagokat, az inakat, és ugyan nem épít hatalmas izmokat, de tónusossá és erőssé teszi azokat.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A Hatha Jógában nincsenek ilyen alkati, vagy korosztályos nehézségek, de legyen bármilyen mozgásforma az, amit csinálnánk még a jógán kívül, azt is kiválóan kiegészíti.

Csoportos óraadóink

Katona Zsófia

Allee, Etele

Kovács Rózsa

Springday

Párdi Erika

Springday

Vörös Alexandra

Corvin, Nyugati

Főként a hatha-vinyasa alapú óráimat a yin irányzattal keverem. A test átmozgatásával és a gerincközpontúsággal fenntartjuk a test egészségét. A sok sok kitartással edzük az elménket és megtanuljuk elsajátítani az elengedés művészetét. A sok sok relaxációval es vizualizációs meditációval pedig megnyugtatjuk a lelket. Ha egy kis megnyugvásra vágysz vagy egy stresszoldó jóga órát keresel ahol az érzelmek, érzetek vannak a középpontban, várlak tárt karokkal.

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: