Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

Hot Iron Cross

800 kalória

Nehéz

Az aerobik és a súlyzós edzések határán mozgó, kivételesen eredményes edzésformát szakemberek, természetgyógyászok, testépítők és nemzetközi fitnesz-prezenterek fejlesztették ki Németországban, és mára egyértelműen az egyik legnépszerűbb zsírégető módszerként tartják számon. A módszer egyedülálló hatékonysága többek közt abban rejlik, hogy utóégető hatással bír, vagyis szervezeted nemcsak az edzés során, de utána 23 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel, ugyanis izmaid regenerálódás közben folytatják a kalóriák égetését. A csoportos edzés során a résztvevők egy könnyű súlyzórúdra pakolják fel a súlyzótárcsákat, amivel aztán az egész test főbb izomcsoportjait megdolgoztatják.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Szintek:

Az Iron System arról is gondoskodott, hogy a kezdőktől a haladókig mindenki megtalálja a helyét a rendszerben. Ezen a nyomvonalon fejlesztették ki a HOT IRON 1-es, HOT IRON 2-es és az IRON Cross órákat.

Az Hot Iron Cross óra kifejezetten haladóknak ajánlott hipertrófiás edzés, amelynek a legintenzívebb a zsírégető hatása. Ezen az órán 8-12-es ismétlésszámon dolgozunk, relatív nagy súlyokkal, köredzés szerűen. Heti 2-3 alkalommal ajánlott 6-8 héten keresztül.

Csoportos óraadóink

Dobos Fanny

Allee

Göde Dorottya

Etele

Hóbel Tímea

Gilda

Macsári Dzsenifer

Allee

Molnár Dániel

Gilda, Nyugati

Radácsy Petra

Corvin, Nyugati

Szalka Andrea

Nyugati

Szedeli Fanni

Corvin, Etele

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: