Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

Hot Iron Cross

800 kalória

Nehéz

Az aerobik és a súlyzós edzések határán mozgó, kivételesen eredményes edzésformát szakemberek, természetgyógyászok, testépítők és nemzetközi fitnesz-prezenterek fejlesztették ki Németországban, és mára egyértelműen az egyik legnépszerűbb zsírégető módszerként tartják számon. A módszer egyedülálló hatékonysága többek közt abban rejlik, hogy utóégető hatással bír, vagyis szervezeted nemcsak az edzés során, de utána 23 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel, ugyanis izmaid regenerálódás közben folytatják a kalóriák égetését. A csoportos edzés során a résztvevők egy könnyű súlyzórúdra pakolják fel a súlyzótárcsákat, amivel aztán az egész test főbb izomcsoportjait megdolgoztatják.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Szintek:

Az Iron System arról is gondoskodott, hogy a kezdőktől a haladókig mindenki megtalálja a helyét a rendszerben. Ezen a nyomvonalon fejlesztették ki a HOT IRON 1-es, HOT IRON 2-es és az IRON Cross órákat.

Az Hot Iron Cross óra kifejezetten haladóknak ajánlott hipertrófiás edzés, amelynek a legintenzívebb a zsírégető hatása. Ezen az órán 8-12-es ismétlésszámon dolgozunk, relatív nagy súlyokkal, köredzés szerűen. Heti 2-3 alkalommal ajánlott 6-8 héten keresztül.

Csoportos óraadóink

Dobos Fanny

allee, etele

Göde Dorottya

etele

Hóbel Tímea

corvin, gilda

Macsári Dzsenifer

allee, corvin

Molnár Dániel

gilda, nyugati

Radácsy Petra

corvin, nyugati

Szedeli Fanni

corvin, etele

Legfőbb érdeklődési köreim, szakterületeim az egészségfejlesztés, a teljesítményfokozás és az egészséges táplálkozás. Lenyűgöz az emberi test működése és komplexitása. A legfőbb célomnak azt tartom, hogy a megszerzett tudásommal úgy segíthessem mások fitness céljainak elérését, hogy az egyszerre legyen szórakoztató és egészségcentrikus. Pont ezért az óráimon törekszem a változatosságra és a jó hangulat fenntartására. Kiemelt figyelmet fordítok a helyes gyakorlatkivitelezésre és a hibák javítására. Óráim jellemzően dinamikusak, és izgalmasak. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy mozogni öröm!

Fiatal éveimben a Honvéd Sportegyesület szertornájával kezdtem, majd Artista képzőben folytattam. Madách Tánciskola tanulója voltam és ezzel egy időben 2008-ban elkezdtem fanatikusan járni kangoo jumps és csoportos aerobic órákra. A Testnevelési Egyetem- Rekreáció és Egészségfejlesztő szakán végeztem, ahol nagy tapasztalatot szereztem az egészséges életmód, a mozgásformák és a táplálkozás összefüggésében. Közben elvégeztem az aerobic oktatóit, hogy át tudjam adni nektek, a mozgás és egészséges életmód szeretetét, hogy a ti életetek mindennapos részévé is váljon.
Bátran gyertek csoportos óráimra, segítek céljaid elérésében, akár fogyásról, erőnlétről, állóképességed javításáról van szó. Mind e közben kikapcsolódsz, jó kedvvel távozol és várod a következő órát, mert biztosítom óráimon a változatos eszközök és gyakorlatok használatát, amik sokoldalúak és hatékonyak.
Fordulj bátran hozzám, ha fogyásra, erősítésre, formába rendülésre és s jókedvre vágysz.

Fontosnak tartom a vendég-edző közötti jó kommunikációt, hogy a vendég jól érezze magát, kikapcsolódjon, és sikerélménnyel távozzon az edzés végén. A vendégek célkitűzéseinek elérését segítem az edzések által, legyen az testsúlycsökkentő program vagy izomfeszesítés.
Az edzéseken a lapsúlyos gépek mellett szívesen használok különböző eszközöket – gumikötél, dinair párna, kézisúlyzó, fittball, softball, stb. – valamint saját testsúlyos gyakorlatokat.
A különböző gyakorlatsorok mellett célom, hogy az izomzat a leghatékonyabban dolgozzon, mely által megfelelő ingert kap és sérülésmentesen fejlődik. Az edzéseket igyekszem változatosan felépíteni, célzottan adott izomcsoporttal foglalkozunk egy-egy edzésen. Mindemellett fontosnak tartom a stabilizáló, tartó izmok erősítését is, mely által javul a testtartás, az esetleges hátfájdalmak csökkenek vagy teljesen megszűnnek.

Az óráimon a legfontosabb szempont a gyakorlatok helyes kivitelezése szem előtt tartva a vendégek egyéni igényeit, adottságait valamint az esetleges sérülésből/műtétből adódó mozgás korlátozottságát. Ezt a szemléletet nemcsak a Body & Mind foglakozásokon, hanem az Alakformáló óráimon is fontosnak tartom – a mennyiség soha nem mehet a minőség rovására.
Szeretném, ha az óráim a „kikapcsolódás szigete” lenne a vendégek számára ebben a rohanó világban, ahol egy rövid időre elfelejtik a napi gondjaikat és a mozgás lenne az a „legális élvezeti szer”, ami gyógyír lehet minden problémájukra.
Szeretettel várok Mindenkit az óráimon!

Célom, hogy Mindenkihez eljuttassam a sport szeretetét. Minél több sportágat, edzésmódszert vagy eszközt ismerek meg annál jobban szeretem a szakmám és ezt az egész világot. Lenyűgöz, hogy mennyi lehetőség van a fejlődésre. Engem a sport az évek alatt megtanított arra, hogy milyen kitartónak kell lennem, mert nem minden célt lehet könnyen elérni. Emellett szorgalomra nevelt, hiszen vannak olyan gyakorlatok, aminek elsajátításához rengeteg gyakorlás szükséges. Illetve jó csapatjátékos lettem a sport által, hiszen csapatban könnyebben lehet dolgozni és a kitűzött cél elérésében is sokat segít a támogatás. Ha fejleszteni szeretnéd a mobilitásod, egyensúlyod, formásodni szeretnél szívesen segítek. Én vagyok az embered, ha egy figyelmes edzőre vágysz, aki hozzájárul ahhoz, hogy a tested megmutassa milyen személyiség tartozik hozzá.

Az egyetemi éveim alatt kezdtem Spinning® órákra járni, azóta egyre mélyült a kapcsolatom ezzel az edzéssel. Volt szerencsém több oktatótól is tanulni és szeretném tudásomat folyamatosan továbbfejleszteni.
Vidám, pörgős órákkal szeretnék Nektek bemutatkozni. Tekerjünk együtt, és engedjétek, hogy magával ragadjon Titeket a zene!Találkozunk a Spinning® teremben!

”Csak annak számára derül ki, hogy mire képes, aki vállalja a kockázatát annak, hogy túl messzire megy”
Egyik kedvenc idézetem, mert a fejlődéshez is merned kell többet vállalni, kockáztatni és feszegetni a határaidat. A sportban szerintem nagyon fontos, hogy ismerd magad, ismerd a határaidat. Legyél tisztában azzal, hogy mi az, ami kevés energiával könnyedén megy. Mi az, amihez már oda kell magad ”tenni”, de képes vagy rá. És mi az, ami komoly kihívás. A fejlődéshez mindig kellenek a kihívások: legyen előtted a cél, amiért dolgozol. És persze legyen benned kitartás, hogy meg is valósítsd azt. Nem kellenek nagy célok, kis célokat tűzz ki magadnak, amik elérhetők, hogy legyen sikerélményed. A spinninggel 2003-ban ismerkedtem meg, először csak téli alapozásnak indult, de idővel egyre nagyobb teret ”szorított” magának és váltam menthetetlenül fanatikussá. A vizsga elvégzése óta igyekszem folyamatosan továbbképezni magam, rendszeresen járok rendezvényekre.

„La vida es una sola y hay que vivirla disfrutarla y bailar!” - Éld úgy az életed, hogy élvezd és táncolj!” Havanna legrégibb negyedében, Cerro-ban születtem, a kubai zene és tánc szülőhazájában. A zene, a ritmus és a tánc az életem, a mindennapjaim része. Hitem és meggyőződésem az élet és az emberek szeretete. Otthonomban a tánc és a zene a legerősebb jellem- és közösségformáló erő, az emberek ezzel fejezik ki érzéseiket, optimizmusukat, jövőbe vetett hitüket. Ezt a pozitív életérzést szeretném átadni mindenkinek, aki velem együtt táncol.
2011-ben alkottam meg a Salsa Fitness koncepciót, mely a kubai salsa, a merengue, a bachata, a cha-cha-cha, az afrokubai rumba, a mambo és a reggaetón alaplépéseire épül. Hangsúlyt helyez a ritmusérzék fejlesztésére, miközben tánckoreográfiák követik egymást. Cél, hogy a jó hangulat mellett minden testrészt átmozgassunk, tudatosan formáljuk a csípő-, derék-, kar- és combizmokat, és javítsuk az állóképességet.

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: