Kedvezményes bérleteink

Kondicionáló

KANGOO

700 kalória

Kezdő

Ugrálj!

Ha kedveled a hangulatos mozgásformát és szeretéd magad jól érezni, próbáld ki a Kangoo-t!

A Kangoo alapja egy speciális cipő, melyen erős, rugós pántok feszülnek. Ezeken rugózva történik a mozgás, ami lehet sétálás, ugrálás, vagy akár futás is. A cipőben ugrálások során 80%-ban csillapítja az ízületekre ható becsapódást, így a sportolás során nem sérül a boka, a térdízület, és a gerinc sem.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A Kangoonak számos jótékony hatása van az emberi szervezetre. Az óra során 40%-kal több kalóriát égetünk el, mint más óratípusnál. Védi az ízületeket, javítja a testtartást, az állóképességet, a koordinációs és kondicionális képességet és a ritmusérzéket is. Csökkenti a stresszt, hiszen ezen az órán fokozottan termelődik az endorfin a szervezetünkben.

Az órát bemelegítéssel kezdjük, majd alaplépésekből összeállított koreográfiát tanítunk meg. Ezek a lépések könnyen követhetőek, így bárkinek ajánljuk, akik szeretnének egy intenzív, pörgős órán részt venni. Az óra végét nyújtással zárjuk.

Csoportos óraadóink

Gyurkovics Anikó

Corvin, Etele

Horváth Evelin

Gilda

Petracsek Virág

Etele

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: