Kedvezményes bérleteink

Kondicionáló

Kezdő alakformáló

200 kalória

Kezdő

A klasszikus alakformáló óra kezdőknek és újrakezdőknek.
Az alap aerobik lépések és az erősítő elemek kombinációja. Szuper lehetőség a zsírégetésre és az alakformálásra egy edzés keretén belül.
Rendkívül változatos, könnyen követhető,jó hangulatú óra ,melyet színesít az eszközök használata és a gyakorlatok felépítése.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, Fit ball-t, Soft ball-t, step padot, gumiszalagot.
Az edzés alatt különös hangsúlyt kap a testtudat fokozása és a tartás javítása, aminek a mindennapi életben is hasznát vehetjük.

Csoportos óraadóink

Gál Lilien

Nyugati

  • Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem - Rekreációszervező és egészségfejlesztő
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Csoportos Fitness Instruktor
  Világ életemben nagyon szerettem emberekkel foglalkozni, motiválni őket és mosolyt csalni az arcukra. A legfőbb célom és egyben inspirációm, hogy mindig vidám, életteli, energikus órákat tartsak, ahol azt érzed mindenre képes vagy, ahol hozzá tudlak segíteni sportbeli céljaid eléréséhez és, ahol jól érzed magad a bőrödben. Mindenkinek más az útja a sportban, de egy közös mindannyiunkban: a mozgás iránti szeretet, a kitartás és az elszántság. Én személy szerint azt tartom a legfontosabbnak, hogy mindenki élvezze azt a mozgásformát, amit űz, így lesz garantált a testi-lelki felfrissülés. Nagy szeretettel várlak az edzéseimen!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: