Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

Kezdő funkcionális köredzés

250 kalória

Kezdő

Az tréning kezdőknek és újrakezdőknek ajánljuk, hisz összetettségben, terjedelemben és megfelelő nehézségben találják meg a kihívást a gyakorlatokban.
 
A kezdő funkcionális köredzés rendkívül változatos, hiszen az egyes állomások egymásutánisága, állomások száma, az ott eltöltött idő, a gyakorlatok jellege, az eszközök, nagyon változatos, élvezetes, és rendkívül hatékony edzésforma.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Gyakran alkalmazott módszer az időalapú verzió, amikor egy adott gyakorlatot meghatározott ideig végzünk.
Az edzésforma lényege, hogy a programot különböző jellegű (erő-, és állóképesség fejlesztő) gyakorlatokból állítjuk össze, amelyeket meghatározott sorrendben, intenzitással, ismétlésszámmal, ideig hajtanak végre a résztvevők. Az edzések jelentős része saját súllyal végzet gyakorlatokból épül fel.

Csoportos óraadóink

Jónás Gergő

Allee

Oli Renáta

Corvin

Széles Natália

Springday

Szentgyörgyi Lilien

Etele

  • Csoportos fitness instruktor (Fitness Akadémia, 2023)
Magamról: Az ülőmunka és a stressz világában az egészségünk fenntartása mindennél fontosabb, a formás, erős test pedig csak ráadás. Arra törekszem, hogy az óráim a dinamikusak, változatosak és szórakoztatók legyenek, és ahonnan megizzadva bár, de mosolyogva, sikerélményekkel távozol. A funkcionális terem az én játszóterem, óráim felépítésében folyamatosan keresem az új lehetőségeket, hogy minden izomcsoportot átmozgassunk, különböző eszközöket használva. Mindig szerepet kap a mobilitás, a stabilitás, és az egyensúly fejlesztése is. A minőséget a mennyiség fölé helyezem, kiemelt figyelmet fordítok a gyakorlatok helyes elsajátítására és a hibák javítására, a motiváció fenntartásával. Bátran tűzz ki fitnesz-célokat magad elé, én pedig segítelek abban, hogy ezeket meg is valósítsd! Szeretettel és lelkesedéssel várlak az óráimra!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: