Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

Kezdő TRX köredzés

250 kalória

Kezdő

Kezdő TRX óráinkon erőfejlesztést végzünk, amely segít abban, hogy erősebb, izmosabb, formásabb legyél, továbbá, hogy elkerüld a mindennapi életből fakadó sérülésveszélyeket.
Minden gyakorlatnál dolgoznak a mély has-, hát- és medence környéki izmok, erősödnek az ízületi szalagok.
Ez az óratípus sokoldalú terhelést ad, egyszerre fejlődik az erő és állóképesség, míg javul a mozgáskoordináció az összetett mozgásoktól.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Miért ajánljuk kezdőknek is?
A TRX az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy megtanulj helyesen mozogni, illetve azt, hogyan használd a testedet. Azért szeretjük, mert nagyon könnyű változtatni a nehézségi szinteken, ha esetleg elfáradnál, vagy ha túl erős lennél.

 

Csoportos óraadóink

Gál Lilien

Nyugati

  • Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem - Rekreációszervező és egészségfejlesztő
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Csoportos Fitness Instruktor
  Világ életemben nagyon szerettem emberekkel foglalkozni, motiválni őket és mosolyt csalni az arcukra. A legfőbb célom és egyben inspirációm, hogy mindig vidám, életteli, energikus órákat tartsak, ahol azt érzed mindenre képes vagy, ahol hozzá tudlak segíteni sportbeli céljaid eléréséhez és, ahol jól érzed magad a bőrödben. Mindenkinek más az útja a sportban, de egy közös mindannyiunkban: a mozgás iránti szeretet, a kitartás és az elszántság. Én személy szerint azt tartom a legfontosabbnak, hogy mindenki élvezze azt a mozgásformát, amit űz, így lesz garantált a testi-lelki felfrissülés. Nagy szeretettel várlak az edzéseimen!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: