Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

PILATES

350 kalória

Kezdő

Csak annyi idős vagy, amennyi a gerincoszlopod!

A Pilates minden korosztály számára ajánlott mozgásforma a mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló, tetőtől talpig átmozgató mozgás rendszer.

Olyan testi-lelki (szellemi) összhangot teremtő edzésmódszer, amely a jógát a legújabb fitness irányzatokkal ötvözi. Gyakorlatai mentesek mindenféle erőltetett mozdulattól, kicsavarodott testhelyzettől. Erősíti a törzs izmait, megelőzi a gerincproblémák kialakulását, növeli az önbizalmat.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A gyakorlatok segítségével a beidegződött rossz mozgásminták a tartáshibák melyek az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához vezethetnek hosszú távon a Pilates gyakorlataival megszüntethető. Nyújtó és egyben erősítő gyakorlatok váltakoznak a foglalkozás alatt melyek az óra végére a teljes ellazuláshoz vezetnek.

Az órán nemtől és kortól függetlenül bárki részt vehet.

Csoportos óraadóink

Hucker Kata

Allee, Corvin, Etele

Huszár Mónika

Corvin, Nyugati

Kárpáti Ildikó

Allee, Etele, Gilda

Keserű Dóra

Nyugati

Kocsis Katalin

Corvin, Etele, Nyugati

Makács Anita

Allee, Corvin, Gilda

Oli Renáta

Allee, Etele

Polányi Petra

Nyugati

Tornai Piroska

Nyugati

Az óráimon a legfontosabb szempont a gyakorlatok helyes kivitelezése szem előtt tartva a vendégek egyéni igényeit, adottságait valamint az esetleges sérülésből/műtétből adódó mozgás korlátozottságát. Ezt a szemléletet nemcsak a Body & Mind foglakozásokon, hanem az Alakformáló óráimon is fontosnak tartom – a mennyiség soha nem mehet a minőség rovására.
Szeretném, ha az óráim a „kikapcsolódás szigete” lenne a vendégek számára ebben a rohanó világban, ahol egy rövid időre elfelejtik a napi gondjaikat és a mozgás lenne az a „legális élvezeti szer”, ami gyógyír lehet minden problémájukra.
Szeretettel várok Mindenkit az óráimon!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: