Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

PILATES

350 kalória

Kezdő

Csak annyi idős vagy, amennyi a gerincoszlopod!

A Pilates minden korosztály számára ajánlott mozgásforma a mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló, tetőtől talpig átmozgató mozgás rendszer.

Olyan testi-lelki (szellemi) összhangot teremtő edzésmódszer, amely a jógát a legújabb fitness irányzatokkal ötvözi. Gyakorlatai mentesek mindenféle erőltetett mozdulattól, kicsavarodott testhelyzettől. Erősíti a törzs izmait, megelőzi a gerincproblémák kialakulását, növeli az önbizalmat.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A gyakorlatok segítségével a beidegződött rossz mozgásminták a tartáshibák melyek az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához vezethetnek hosszú távon a Pilates gyakorlataival megszüntethető. Nyújtó és egyben erősítő gyakorlatok váltakoznak a foglalkozás alatt melyek az óra végére a teljes ellazuláshoz vezetnek.

Az órán nemtől és kortól függetlenül bárki részt vehet.

Csoportos óraadóink

Antal Laura

Nyugati

Hucker Kata

Corvin, Etele

Kárpáti Ildikó

Allee, Etele, Gilda

Keserű Dóra

Nyugati

Kocsis Katalin

Corvin, Etele, Nyugati, Springday

Makács Anita

Allee, Corvin, Gilda, Springday

Némethy Panna

Allee

Oli Renáta

Allee, Etele

Párdi Erika

Springday

Polányi Petra

Nyugati

Tornai Piroska

Corvin, Nyugati

  • Aerobic oktató (MyMove Online Fitness School, 2021)
  • Pilates oktató (Fitness Company, 2022)
  • Hatha - Gerinc - Női jóga oktató (Asram Jógaközpont, 2023)
Magamról: Zenetanárként sok közös pontot találok a testmozgásban és a zenészi hivatásban, ami folyamatos inspirációt és megújuló kreativitást ad: számomra a Pilates a kímélő és hatékony kardió és erősítő edzést jelenti, a jóga pedig az élethez szükséges harmóniát támogatja. Hozzájuk a humor és a játékosság sem marad el  - az ászanákat élvezni, a Pilates-labdának örülni érdemes! Folyamatosan, új mozgásformákat is beépítve fejlesztem a mozgás-repertoárom (pl. Tai Chi, Animal Flow elemei). Ha részt veszel az órámon, a pozitív energia garantált!   Mottóm: Add át magad a pillanatnak, teremts lehetőséget a változásra!  

Az óráimon a legfontosabb szempont a gyakorlatok helyes kivitelezése szem előtt tartva a vendégek egyéni igényeit, adottságait valamint az esetleges sérülésből/műtétből adódó mozgás korlátozottságát. Ezt a szemléletet nemcsak a Body & Mind foglakozásokon, hanem az Alakformáló óráimon is fontosnak tartom – a mennyiség soha nem mehet a minőség rovására.
Szeretném, ha az óráim a „kikapcsolódás szigete” lenne a vendégek számára ebben a rohanó világban, ahol egy rövid időre elfelejtik a napi gondjaikat és a mozgás lenne az a „legális élvezeti szer”, ami gyógyír lehet minden problémájukra.
Szeretettel várok Mindenkit az óráimon!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: